Black Friday on käynnissä! Katso tarjoukset >

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Käyttöjärjestelmä
Näytön koko
Tallennustila
Puhelimen ominaisuudet
iPhone SE 64 GB
Tarjous
iPhone SE 64 GB
MHGP3FS/A
iPhone SE 64 GB
Säästä 40€
429
469
tai osissa alk. 11,92 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone SE 128 GB
iPhone SE 128 GB
MXD02FS/A
iPhone SE 128 GB
549
tai osissa alk. 15,25 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Näytä lisää Näytä kaikki (2)
Vaihtohyvitys vanhasta puhelimesta

kierrätä vanha puhelimesi

Kun tuot vanhan puhelimesi vaihdossa meille ostaessasi uuden, saat siitä reilun hyvityksen.

Lue lisää

 

iPhone SE 2020 ja muut Apple-puhelimet

Apple iPhone SE 2020 on ulkomuodoltaan sekä kooltaan hyvin samankaltainen kuin iPhone 8, ja esimerkiksi tuttu Koti-näppäin on tehnyt paluun. Sisältöjäsi katsot iPhone SE:n loistavalta 4,7 tuuman Retina HD -näytöltä.

Uusi iPhone SE 2020 on pölytiivis sekä vedenkestävä (IP67), mikä tarkoittaa että puhelimen tulisi kestää veteen upotus jopa 1 metrin syvyyteen ja 30 minuuttiin asti. Myös iPhone SE 2:n kameraominaisuudet ovat huomattavan kehittyneet. Esimerkiksi Portrait-tilalla otat laadukkaat muotokuvat,  joista häivytät taustan ja keskität kuvan kuvattavaan henkilöön.

Lisäksi tämän tuoreen iPhone SE -mallin sisällä hyrrää myös iPhone 11 Pro:sta tuttu A13 Bionic -järjestelmäpiiri, joka on Applen mukaan markkinoiden nopein.

Kevään 2020 uutuuden, iPhone SE 2020 -mallin lisäksi löydät meiltä myös kaikki muut suursuosion löytäneet iPhone-puhelimet. Löydät meiltä upeilla ominaisuuksilla varustetut vuoden 2019 mallit iPhone 11, iPhone 11 Pro sekä iPhone 11 Pro Max. Tutustu myös edeltävään Apple-sukupolveen, eli malleihin iPhone XS Max sekä iPhone XR. Löydät meiltä myös iPhone 7 -mallin. Tutustu syksyn 2020 uutuuksiin, eli iPhone 12 -malleihin. Valikoimamme kattaa iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -mallit.

iPhone SE 2020 -mallin kumppaniksi

Täydennä Apple-valikoimaasi suosikkilaitteillasi! Kun sopivan iPhone-malli on valittu, tutustu myös kattavana valikoimaamme muita Apple-tuotteita.

Kiinnostaisiko esimerkiksi uusi iPad? Löydät valikoimastamme eri iPad Pro, iPad Air sekä iPad mini -mallit. Apple iPad on nappivalinta niin työskentelyyn, kuin viihteestäkin nauttimiseen.

Löydät meiltä myös kattavan valikoiman MacBook-kannettavia. Tutustu esimerkiksi tuhdit tehot tarjoavaan MacBook Pro -malliin taikka ihanan kevyesti mukana kulkevaan MacBook Air 2020 -malliin.

Valikoimamme kattaa myös halutuimmat älykellot sarjoista Apple Watch Series 4Apple Watch Series 5, Apple Watch Series 6 sekä Apple Watch SE. Katso kaikki Apple Watch -kellot. 

Loppuvuosi on shoppailun kulta-aikaa! Singles' Day, Black Friday sekä Cyber Monday kutsuvat tekemään säästöjä marraskuussa. Katso myös kokoamamme isänpäivän lahjaideat sekä joululahjaideat.