Galaxy Note10 -puhelimet ennakkomyynnissä

Hanki oma Galaxy Note10 -puhelimesi ensimmäisten joukossa! Ennakkomyynti on nyt käynnissä.

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
*Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen.
 • Tuo vanha puhelimesi meille - saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin tai tabletti verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

pidennetty palautusoikeus

Pidennetty palautusoikeus on voimassa ajalla 8.11.–24.12.2019 ostetuille tuotteille. Voit palauttaa edellä mainittuna ajanjaksona ostetut tuotteet aina 12.1.2020 asti.

Pidennettyyn palautusoikeuteen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista:

 • puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta)
 • Telia TV digiboksi laajakaistalla.

Pidennetty palautusoikeus edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on voimassa palautettavan tuotteen oston tai palautuksen hetkellä.

Pidennetty palautusoikeus ei koske liittymiä tai palveluita, pelejä tai latauskortteja, joiden sinetti on rikottu.
     
Voit avata saamasi paketin ja tutustua rauhassa sen sisältöön sekä tarkastaa laitteen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketti saa olla avattu, mutta kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana palautuksessa. Laitteiden mahdollinen sisältö ja lukituskoodit on poistettava laitteesta ennen palautusta.

Mikäli laite on palautettaessa myyntikelvoton, veloitamme sinulta laitteen koko myyntihinnan. Laitteen käyttöönotosta johtuva mahdollinen arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan jälkikäteen, kun laitteen palautuskäsittely on tehty.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Käyttöjärjestelmä
Näytön koko
Tallennustila
Puhelimen ominaisuudet
Samsung Galaxy Note10
Samsung Galaxy Note10
Samsung Galaxy Note10
999
tai osissa alk. 27,75 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy Note10+ 256GB
Samsung Galaxy Note10+ 256GB
Samsung Galaxy Note10+ 256GB
1149
tai osissa alk. 31,92 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy Note10+ 512GB
Samsung Galaxy Note10+ 512GB
Samsung Galaxy Note10+ 512GB
1249
tai osissa alk. 34,70 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition
Uutuus
Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition
Samsung Galaxy Note10+ Star Wars Special Edition
1299
tai osissa alk. 36,09 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Näytä lisää

Galaxy Note10 -tarvikkeet

Uutuus
Samsung
Galaxy Note10 -suojakuori
Uutuus
Samsung
Galaxy Note10+ -suojakuori
Uutuus
Samsung
Galaxy Note10 -suojalompakko
Uutuus
Samsung
Galaxy Note10+ -suojalompakko
Uutuus
Copter
Galaxy Note10 -suojalasi
Uutuus
Copter
Galaxy Note10 -suojakalvo
Uutuus
Copter
Galaxy Note10+ -suojakalvo

Galaxy Note10 -uutuuspuhelimet

Uunituoreissa Galaxy Note10 -puhelimissa on kompaktissa muodossa suurta suorituskykyä, helppokäyttöisiä toimintoja, monipuolisuutta ja upeaa muotoilua. Note10-tuoteperheestä löydät huippulaadukkaan Galaxy Note10:n lisäksi erityisen vaativaan käyttöön sopivat Galaxy Note10+ 256 Gb sekä Galaxy Note10+ 512 Gb -puhelimet.

Jos Note10-sarjasta pitäisi mainita yksi ominaisuus, joka on ylitse muiden, niin se olisi ehdottomasti tehokkuus. Puhelin on suorituskyvyltään nimittäin 20 % entistä parempi. Tehoista huolimatta Note10:n virrankulutus on silti aiempaa pienempi.

Suorituskyvyn ohella Galaxy Note10 -sarja koreilee erityisen laadukkaalla kameratekniikalla. Kompaktiin kokoon mahtuva huipputeknologia vie niin valo- kuin videokuvaamisenkin uudelle tasolle. Kuvien ja videoiden editointi sujuu puhelimella myös leikiten.

Galaxy Notelle kaveriksi

Tuliterästä Samsung-puhelimesta kannattaa pitää hyvää huolta ja suojata se vaikkapa Samsungin omalla suojakuorella tai -kotelolla. Turvapaketti pitää puhelimesi kautta kulkevan tiedon paremmassa turvassa viruksilta ja haittaohjelmilta. Note10:n virrankulutus on hillittyä, mutta varavirtalähde voi olla tarpeen, jos päivän kiireet venyvät usein iltaan asti tai jos matkailet paljon.

Tutustu myös muihin Samsungin tuotteisiin, jotka auttavat sinua viihtymään niin kotona kuin menossakin. Esimerkiksi Samsung-television avulla saat olohuoneeseesi leffateatterimaisen katseluelämyksen, jota voit vielä tehostaa upean äänimaailman luovalla äänentoistolla.