Apple iPhone -puhelimet

Tutustu tyylikkäimpiin uutuuksiin, kuten iPhone XR:ään ja muihin Applen puhelimiin. Laajasta valikoimasta löydät omasi, tarvitsitpa sitten peruspuhelimen tai vaikka eSIM-ominaisuudella varustetun iPhonen.

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
*Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen.
 • Tuo vanha puhelimesi meille - saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin tai tabletti verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

pidennetty palautusoikeus

Pidennetty palautusoikeus on voimassa ajalla 8.11.–24.12.2019 ostetuille tuotteille. Voit palauttaa edellä mainittuna ajanjaksona ostetut tuotteet aina 12.1.2020 asti.

Pidennettyyn palautusoikeuteen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista:

 • puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta)
 • Telia TV digiboksi laajakaistalla.

Pidennetty palautusoikeus edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on voimassa palautettavan tuotteen oston tai palautuksen hetkellä.

Pidennetty palautusoikeus ei koske liittymiä tai palveluita, pelejä tai latauskortteja, joiden sinetti on rikottu.
     
Voit avata saamasi paketin ja tutustua rauhassa sen sisältöön sekä tarkastaa laitteen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketti saa olla avattu, mutta kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana palautuksessa. Laitteiden mahdollinen sisältö ja lukituskoodit on poistettava laitteesta ennen palautusta.

Mikäli laite on palautettaessa myyntikelvoton, veloitamme sinulta laitteen koko myyntihinnan. Laitteen käyttöönotosta johtuva mahdollinen arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan jälkikäteen, kun laitteen palautuskäsittely on tehty.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Käyttöjärjestelmä
Näytön koko
Tallennustila
Puhelimen ominaisuudet
iPhone 11 64GB
Uutuus
iPhone 11 64GB
iPhone 11 64GB
829
tai osissa alk. 23,03 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone 11 128GB
Uutuus
iPhone 11 128GB
iPhone 11 128GB
879
tai osissa alk. 24,42 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone 11 256GB
Uutuus
iPhone 11 256GB
iPhone 11 256GB
999
tai osissa alk. 27,75 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone 11 Pro 64GB
Uutuus
iPhone 11 Pro 64GB
iPhone 11 Pro 64GB
1179
tai osissa alk. 32,75 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone 11 Pro 256GB
Uutuus
iPhone 11 Pro 256GB
iPhone 11 Pro 256GB
1349
tai osissa alk. 37,48 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone 11 Pro 512GB
Uutuus
iPhone 11 Pro 512GB
iPhone 11 Pro 512GB
1579
tai osissa alk. 43,87 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone 11 Pro Max 64GB
Uutuus
iPhone 11 Pro Max 64GB
iPhone 11 Pro Max 64GB
1279
tai osissa alk. 35,53 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone 11 Pro Max 256GB
Uutuus
iPhone 11 Pro Max 256GB
iPhone 11 Pro Max 256GB
1449
tai osissa alk. 40,25 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone 11 Pro Max 512GB
Uutuus
iPhone 11 Pro Max 512GB
iPhone 11 Pro Max 512GB
1679
tai osissa alk. 46,64 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone XS Max 256GB
Vain myymälästä
iPhone XS Max 256GB
iPhone XS Max 256GB
1299
tai osissa alk. 36,09 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone XS 256GB
iPhone XS 256GB
iPhone XS 256GB
1199
tai osissa alk. 33,31 €/kk
Vertaile
Vertailussa
iPhone XS Max 512GB
iPhone XS Max 512GB
iPhone XS Max 512GB
1499
tai osissa alk. 41,64 €/kk
Vertaile
Vertailussa
Näytä lisää
Liittymä uuteen iPhoneen

liittymä uuteen luuriin

Valitse juuri omaan käyttöösi sopiva liittymä. Meiltä löydät liittymät niin puhe- ja viestipaketeilla kuin käytön mukaan laskutettavinakin. 

Tutustu

Vaihtohyvitys vanhasta laitteesta

uusi apple iphone Vaihtodiilillä

Siirry tuoreempaan Appleen ja tuo vanha iPhonesi tai muun merkkinen puhelimesi meille, niin saat siitä reilun vaihtohyvityksen.

Lue lisää

Ajatuksissa uusi iPhone?

Vuoden 2019 uudet iPhone-mallit hurmaavat ominaisuuksillaan. iPhone 11, iPhone 11 Pro sekä iPhone 11 Pro Max pitävät sisällään muun muassa huippuluokan kameraominaisuudet sekä aiempia iPhone-malleja pitkäkestoisemmat akut.

Tutustu myös vuoden 2018 Apple-uutuuksiin ja tilaa omasi. iPhone-puhelimet iPhone XS, iPhone XS Max ja iPhone XR takaavat saumattoman Apple-käyttökokemuksen. Niissä yhdistyvät tyylikäs muotoilu, reunaton näyttö sekä laadukkaat käyttöominaisuudet.

Kehittynyt Face ID -kasvojentunnistus, korkein mahdollinen vedenpitävyysluokitus, taattua Apple-laatua olevat kamerat sekä eSIM-toiminnallisuus ovat vain muutamia näiden Apple-puhelinten eduista.

iphone kaikilla lisukkeilla

Muista myös suojata uusi iPhonesi kolhuilta ja kömmähdyksiltä. Meiltä löydät suojakuoret ja -kotelot sekä suojakalvot ja -lasit puhelimeesi. Uuden iPhonen kaveriksi kannattaa myös hankkia Apple AirPods- tai EarPods -kuulokkeet, tai katso läpi vaikka kaikki valikoimamme kuulokkeet.

iPhone-puhelimien muotoilu on ilo silmälle, mutta joskus olisi helpompaa jättää puhelin kotiin. eSIM-teknologiaa tukevat uudet Apple Watch Series 3 & 4 GPS + Cellular -kellot tekevät sen mahdolliseksi. Mobiiliyhteyden ansiosta moni puhelimesi toiminto sujuu kellon välityksellä ilman, että puhelimen tarvitsee olla lähettyvillä.

Kun puhelinasiat ovat kunnossa, on aika päivittää puhelinliittymä. Halusitpa sitten täydellistä rajattomuutta tai pakettihinnan, löydät meiltä sopivan puhelinliittymän. Tutustu myös näppäriin prepaid-liittymiin.

edelliset iPhone-mallit

iPhone 8, iPhone 8 Plus sekä iPhone X ovat Apple iPhone -suvun edellistä polvea. Löydät nämä vedenkestävät ja pölytiiviit iPhone-mallit helposti verkkokaupastamme.

Tehokas iPhone 7 lipui koko kansan tietoisuuteen syksyllä 2016. Se on niittänyt kiitosta erityisesti terävästä Retina-näytöstään, kirkkaasta äänentoistostaan sekä roisketiiviydestään.

Seiskaa edeltänyt iPhone 6S ei ominaisuuksiltaan peruskäytössä juuri häviä isosisaruksilleen vaan sopii mainiosti esimerkiksi käyttäjälle, joka ei arkipäivässään tarvitse kaikista viimeisimpiä vimpaimia.

vertaile apple-puhelimia

Miten iPhone XR ja iPhone XS eroavat toisistaan? Kannattaako valita iPhone 8 vai iPhone 7? Helpota valinnanvaikeuttasi, ja vertaile eri Apple-puhelimia keskenään verkkokaupastamme löytyvällä vertailutoiminnolla.

Löydät jokaisen Apple-puhelimen tuotekortin oikeasta alakulmasta pienen logon, sekä tekstin "Vertaile". Klikatessasi logoa taikka tekstiä, poimit kyseisen Apple-puhelimen vertailtavaksi. Voit vertailla kerralla 2-3 eri iPhonea keskenään.

Valittuasi haluamasi iPhonet vertailuun, näkyvät nämä puhelimet sekä violetti nappi "Siirry vertailemaan" näyttösi alalaidassa. Klikkaa nappia ja siirry vertailemaan haluamiasi Apple-puhelimia helposti pureskeltavassa muodossa!

Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Black Friday on marraskuun valopilkku, joka tuo tullessaan huikeita tarjouksia. Joululahjaideat ja toivotut lahjat kuusen alle puolestaan löydät joulukampanjastamme.