Razer-kuulokkeet

Razer-pelikuulokkeet on suunniteltu erityisesti pelaajien tarpeet huomioon ottaen. Razer-kuulokkeiden mukavat pehmusteet, monipuoliset liitännät ja tasapainoinen äänentoisto mahdollistavat miellyttävät pelisessiot. Razer-kuulokkeiden erinomainen äänieristys yhdessä surround-äänentoiston kanssa mahdollistavat pelisessioihin uppoutumisen. Tutustu kuulokkeisiin!

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
*Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen.
 • Tuo vanha puhelimesi meille - saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin tai tabletti verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

pidennetty palautusoikeus

Pidennetty palautusoikeus on voimassa ajalla 8.11.–24.12.2019 ostetuille tuotteille. Voit palauttaa edellä mainittuna ajanjaksona ostetut tuotteet aina 12.1.2020 asti.

Pidennettyyn palautusoikeuteen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista:

 • puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta)
 • Telia TV digiboksi laajakaistalla.

Pidennetty palautusoikeus edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on voimassa palautettavan tuotteen oston tai palautuksen hetkellä.

Pidennetty palautusoikeus ei koske liittymiä tai palveluita, pelejä tai latauskortteja, joiden sinetti on rikottu.
     
Voit avata saamasi paketin ja tutustua rauhassa sen sisältöön sekä tarkastaa laitteen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketti saa olla avattu, mutta kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana palautuksessa. Laitteiden mahdollinen sisältö ja lukituskoodit on poistettava laitteesta ennen palautusta.

Mikäli laite on palautettaessa myyntikelvoton, veloitamme sinulta laitteen koko myyntihinnan. Laitteen käyttöönotosta johtuva mahdollinen arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan jälkikäteen, kun laitteen palautuskäsittely on tehty.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Razer Tiamat 2.2 v2 -pelikuulokkeet
Razer Tiamat 2.2 v2 -pelikuulokkeet
Razer Tiamat 2.2 v2 -pelikuulokkeet
139
tai osissa alk. 3,87 €/kk
Razer Electra V2 USB -pelikuulokkeet
Razer Electra V2 USB -pelikuulokkeet
Razer Electra V2 USB -pelikuulokkeet
69,90
tai osissa alk. 1,95 €/kk
Näytä lisää

razer-kuulokkeet luovat tunnelmaa

Uppoudu pelaamisen äänimaailmaan Razer-pelikuulokkeilla! Razer-pelikuulokkeet ovat pelaajan luottovalinta. Razer-kuulokkeet pitävät ympäröivät hälyt loitolla, ja voit keskittyä pelin hienoimpiinkin vivahteisiin sekä ääniin. Razer-kuulokkeiden surround-äänentoisto puolestaan sulkee sinut pelin äänimaailman syleilyyn.

Kun valitset itsellesi laadukkaat pelikuulokkeet, on äänenlaatu ammattilaistasoa niin kuunnellessa kuin puhuessakin. Löydät valikoimastamme langattomat pelikuulokkeet sekä langalliset pelikuulokkeet. Valikoimamme kattaa kuulokkeet niin PC-, MacBook-, Playstation-, Nintendo-, Xbox- kuin mobiilipelaamiseenkin.

Razer-pelikuulokkeet ovat tärkeä lisä jokaisen pelaajan välinearsenaaliin. Pelikuulokkeiden lisäksi kannattaa huolehtia, että myös muut pelitarvikkeet ovat mintissä. Löydät meiltä pelituolit, pelinäytöt, pelihiiret, pelinäppäimistöt, pelikonsolit, pelitietokoneet sekä kaikki muut välineet pelaamiseen.

razer-kuulokkeet ja muut herkut

Razer-kuulokkeet nostattavat pelin tunnelmaa rikkaalla äänentoistollaan. Razer-kuulokkeet tarjoavat tasapainoista äänentoistoa pelaamisesta muusikin kuunteluun.

Kun pelitarvikkeet on hankittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme älypuhelimia. Onko suosikkisi ehkä Apple iPhone, OnePlus-puhelin, Huawei-puhelin taikka Honor-puhelin? Huomion ansaitsevat myös Samsung Galaxy sekä Sony Xperia -puhelimet. Tutustu vaikka vuoden 2019 iPhone-uutuusluureihin iPhone 11, iPhone 11 Pro sekä iPhone 11 Pro Max.

Kannattaa myös perehtyä kattavaan valikoimaamme muita huippuelektroniikkatuotteita. Löydät verkkokaupastamme esimerkiksi älykellot, kaiuttimet, kannettavat ja tabletit.