Nyt kaikki toimitukset pakettiautomaattiin 0 €! Tarjous voimassa 23.2. asti.

Samsung

Galaxy Tab S6

 • Älykodin uusi keskus: huippuunsa viritetyt tekoälyominaisuudet, tehoa työ- ja viihdekäyttöön ja entistäkin tarkempi S Pen
 • Valovoimainen ja veitsenterävä 10,5" Super AMOLED -näyttö huippuohuilla kehyksillä
 • Ensimmäinen tabletti kahdella pääkameralla ja 123 asteen ultralaajakulmalla

Lue vertailu Samsungin Galaxy -tableteista Yhteisöstä.

Valitse väri: sininen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse laitteen maksutapa

Maksan kerralla
799
Maksan osissa
22,20€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 799 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
33,30€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 799 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
66,59€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 799 €.

12 kk. Korko 0 %

Suojaa laitteesi vakuutuksella!

Kyllä kiitos! Vakuutan laitteeni.

 • Nyt ensimmäinen kuukausi veloituksetta!
 • Ei määräaikaista sopimusta
 • Saatavilla vain nyt laitteen oston yhteydessä!
 • Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
  (Omavastuu vahingon sattuessa 90 €.)

Lue lisää

0,00€/kk
1 kk ajan, jonka jälkeen toistaiseksi voimassa hintaan 9,90 €/kk

Telia Laitevakuutus

Helppo - Ilmoita vahingosta kätevästi netissä!
Nopea - Korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
Edullinen - Ei ikävähennystä - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen ja ulkoisen syyn aiheuttaman rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat korvaavan puhelimen parhaimmillaan jo seuraaksi arkipäiväksi. Vahinkotilanteessa maksat vain omavastuun.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä.

Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Laitevakuutusta koskevat etämyynnin ennakkotiedot.

Vakuutusehdot ja vakuutustietoasiakirja (PDF) | Tuoteseloste (PDF)

 

Lue lisää laitevakuutuksen sivuilta >>

4G
Kyllä
Näytön koko
10.5"
Tallennustila
128 Gt (microSD -muistikorttituki enintään 1 teratavun muistikortille)
Suoritin
Snapdragon 855 7NM
Käyttöjärjestelmä
Android 9.0
Akku
7040 mAh (S Pen 0,35 mAh)
Tuotekuvaus

Samsung Galaxy Tab S6 on tyylikäs ja tehokas tabletti, josta muodostuu nopeasti älykodin keskus. Aiempien versioiden tyylikästä muotoilua on paranneltu entisestään: aiempaa kapeamman kehyksen ansiosta itse näytöstä on saatu entistä suurempi. Mukana toimitettavan S Penin voi kätevästi kiinnittää pieneen syvennykseen tabletin takapuolella silloin, kun sitä ei käytetä. Intuitiivinen S Pen havaitsee nopeasti kirjoitetut kirjaimet ja muuttaa ne halutuksi fontiksi.

Galaxy Tab S6 sisältää myös monia uusia innovaatioita: se on ensimmäinen tabletti kahdella pääkameralla ja 123 asteen ultralaajakulmalla. Kolmen sovelluksen moniajo mahdollistaa useamman tehtävän suorittamisen samanaikaisesti. Sormenjälkilukija on sijoitettu näyttöön, joten lukituksen avaaminen käy helposti, ja Netflix- ja Spotify-integraatioiden ansiosta haku ja toisto eri ääni- ja videolähteistä onnistuu aiempaa helpommin. Galaxy Tab S6 on suorituskykyä hakevalle käyttäjälle, joka haluaa tehokkaan ja tyylikkään tabletin sekä työ- että viihdekäyttöön. Se toimii sekä viihdelaitteena että ilmoitustauluna kodin yhteisille asioille, ja sopii myös työtehtäviin sekä kotona että tien päällä.

Galaxy Tab S6 on tyylikäs ja suorituskykyinen tabletti, jota voi ensin käyttää viihdekeskuksena ja sen jälkeen kätevänä työskentelyalustana. Älykkäiden toimintojensa ansiosta se tekee älykodista sekä aiempaa älykkäämmän että hauskemman. Superohut, vain 5,7mm paksuinen ja 420g painava ja yhtenäisellä ja tyylikkäällä metallirungolla viimeistelty Tab S6 tarjoaa henkilökohtaista sisältöä perheelle: Galaxy Tab S6 tukee jopa kahdeksaa erillistä käyttäjäprofiilia, joten koko perhe voi käyttää
samaa tablettia yksilöllisesti omiin suoratoisto- ja musiikkipalveluihinsa. Lisäksi lasten Kids Mode tarjoaa
turvallisia ja luovia pelejä. Erittäin tarkka Super AMOLED -näyttö ohuine kehyksineen kattaa aiempaakin enemmän etupuolen pinta-alasta, ja 16:10 -kuvasuhteen ansiosta pinta-alaa hyödynnetään erinomaisesti elokuvia tai sarjoja katsottaessa. Äänentoistosta vastaavat neljä AKG:n kalibroimaa Dolby Atmos -surroundkaiutinta. Yhdellä akun latauksella voit katsella videoita jopa 15 tunnin ajan.

Daily Board -toimintoa on kehitetty entisestään toimimaan koko perheen ilmoitustauluna. Valokuva-albumin, säätietojen ja kellon lisäksi sen kautta voidaan nyt tehdä muistiinpanoja, hallita musiikkia ja katsella kalenteria.

Galaxy Tab S6:ssa on pikalataus, joka sekä lyhentää latausaikoja että antaa enemmän aikaa varsinaiseen käyttöön. Ensimmäinen kahdella pääkameralla varustettu tabletti takaa erinomaiset kuvat. 123 asteen ultralaajakulman ansiosta kuviin mahtuu aiempaa enemmän sisältöä, ja Live Focus -toiminto helpottaa tarkentamista kohteeseen.

Sekä Netflix että Spotify voidaan integroida helposti Galaxy Tab S6 -tablettiin. Lisäksi voit helposti hakea haluttua sisältöä sisäänrakennetun hakutoiminnon avulla. Mediasoittimen Continuous Play -toiminnon avulla voit lisäksi siirtää sisältöä eri laitteiden välillä ilman turhia katkoksia, esimerkiksi siirtyessäsi huoneesta toiseen tai poistuessasi kotoa.

Kehittyneen tekoälyn ansiosta Galaxy Tab S6 selviää entistäkin useammasta eri tehtävästä. Tunnistusominaisuuksien ansiosta kamera pystyy tulkitsemaan ja kääntämään tekstiä sekä kuvissa olevaa tietoa. Lisäksi akku mukautuu käyttötapoihin ja osaa
siten mukauttaa tehonsa kulloiseenkin tilanteeseen. Tabletin voi myös synkronoida muiden yhdistettyjen laitteiden kanssa: tästä huolehtii Samsungin tekoälytoiminto Bixby, joka havainnoi ympäristöään jatkuvasti ja mukauttaa toimintaansa sen mukaan, jotta älykoti toimisi mahdollisimman sulavasti.

Samsung DeX -ratkaisun ja siihen kuuluvan erikseen myytävän näppäimistön ansiosta voit siirtyä nopeasti viihdeympäristöstä PC-työskentely-ympäristöön. Voit yhdistää tabletin myös suurempaan ulkoiseen näyttöön.

Tehokas S Pen tarjoaa aiempaa nopeamman ja tarkemman työskentelytavan: se pysyy kiinni tabletin takapuolella magneettisella kiinnikkeellä ja kun otat sen esiin, saat käyttöösi käteviä pikavalintoja eri toimintoihin ja ohjelmiin. Voit tehdä nopeita luonnoksia tai yksityiskohtaisia piirroksia avaamatta puhelinta tai mitään sovellusta. Muistiinpanot voi helposti siirtää tekstimuotoon esim. Microsoft Wordissa työstettäväksi. Kynässä on Bluetooth ja liikeanturi, joten sitä voi käyttää myös esimerkiksi esitelmien hallintaan tai kameran kaukolaukaisimena. Tabletissa on muistikorttipaikka, johon muistikortin kiinnittämällä saat laitteeseen jopa 1 teratavun lisätallennustilaa sisäisen muistin lisäksi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 10.5" WQXGA Super AMOLED (2560 x 1600 pikseliä)
 • Suoritin: Snapdragon 855 7NM 64-bittinen kahdeksanydinprosessori (1 x 2,8 GHz, 3 x 2,4 GHz, 4 x 1,7 GHz)
 • Keskusmuisti: 6 Gt
 • Tallennustila: 128 Gt (microSD -muistikorttituki enintään 1 teratavun muistikortille)
 • Takakamera: 13 + 5 megapikseliä
 • Etukamera: 8 megapikseliä
 • Liitännät: USB 3.1 (Type C), Pogo
 • Anturit ja tunnistimet: kiihtyvyysanturi, sormenjälkitunnistin, kasvojentunnistus, gyrometri, geomagneettinen anturi, Hall-anturi, RGB-valoanturi
 • Wi-Fi: 802.11 a/b/g/n/ac 2.4 + 5.0 GHz, MiMo, Wi-Fi Direct
 • Bluetooth: 5.0
  Paikannus: GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
 • Mitat: 244,5 x 159,5 x 5,7 mm
 • Paino: noin 420 g
 • Akku: 7040 mAh (S Pen 0,35 mAh)
 • Käyttöjärjestelmä: Android 9.0
 • Video-ominaisuudet: tallennus UHD 4K (3840 x 2160 pikseliä) 30 FPS, toisto UHD 4K (3840 x 2160 pikseliä) 60 FPS
 • Ääni: neljä kaiutinta, AKG-äänentoisto, Dolby Atmos
 • Myyntipakkauksen sisältö: Samsung Galaxy Tab S6, laturi ja johto, suomenkieliset ohjeet, SIM-korttityökalu
Video
10698
Samsung Galaxy Tab S6