Samsung
Tarjous

Galaxy Book Pro 13,3" 4G - liittymällä

Lisää vertailuun
 • Erittäin ohut ja kevyt kannettava sopii mukana kuljetettavaksi
 • Äärimmäisen nopea kannettava on varustettu huipputerävällä näytöllä – työskentele ja nauti viihteestä paikassa kuin paikassa
 • Kätevä synkronointi muiden Samsung -laitteiden välillä, monipuoliset liitännät sekä pitkäkestoinen akku takaavat sulavan käyttökokemuksen

Lue Samsung Galaxy Book ja Galaxy Book Pro -kannettavien esittely Yhteisöstä

Liittymäasiakkaillemme tietokone ja liittymä yhteishintaan 70,90 €/kk. Etusi 24 kk:n aikana 301 €. Galaxy Buds Live -kuulokkeet kaupan päälle! Arvo 169 €. Kaupanpäällinen edellyttää ostoksen rekisteröintiä erillisellä kampanjasivustolla 12.12. mennessä. Tarjous on voimassa 14.11. saakka.

Liittymäasiakkaanamme saat lisäksi C More -tuotteita aina etuhintaan. Lue lisää ja hyödynnä etusi: telia.fi/cmore.

Tämä laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (ABITTI / DIGABI OS) kanssa.

HUOM: Digabi OS on kolmannen osapuolen ohjelmisto, emme voi koskaan taata täydellistä toimivuutta ohjelmiston päivityksistä johtuen.

Katso hintatiedot, tarjousehdot ja ohjeet

Etusi laitteesta 24 kk:n aikana 133 €: Laitteen hinta normaalisti ilman liittymäsopimusta 1549 €, laitteen kokonaishinta sopimuksella 1416 €. Etusi liittymästä 24 kk:n aikana 168 €: Liittymän hinta normaalisti 18,90 €/kk, liittymän hinta sopimuksella 11,90 €/kk.

Ostaessasi Samsung Galaxy Book tai Chromebook –tietokoneen kampanja-aikana, saat langattomat mustat Galaxy Buds Live -kuulokkeet (arvo 169 €) kaupan päälle. Voimassa Samsung Galaxy Bookin ja Chromebookin (NP345, NP750, NP755, NP767, NP930, NP935, NP950, XE310, XE340, XE350) oston yhteydessä, ovh. noin 329–2049 € (koskee ainoastaan kannettavia, jotka on ostettu ja aktivoitu Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa). Tarjous koskee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa 18.10.–14.11.2021 välisenä aikana tehtyjä ostoja. Tarjousta voidaan käyttää vain yhden (1) kerran kutakin kampanjan kriteerit täyttävää laitetta kohden. Tarjouksen hyödyntämiseksi vaadittavan rekisteröinnin voi suorittaa 12.12.2021 asti.

Noudata seuraavia ohjeita Galaxy Buds Live -kuulokkeiden saamiseksi:

Käy osoitteessa www.samsung.com/fi/offer ja paina kampanjan linkkiä rekisteröityäksesi Galaxy Buds Live -kuulokkeiden saamiseksi.

1. Paina ”Rekisteröi ostoksesi” ja pääset sivulle, jolla voit ladata ostamasi Galaxy Bookin tai Chromebookin ostokuitin sekä antaa koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja laitteen sarjanumeron.
2. Rekisteröi ostoksesi viimeistään 12.12.2021.
3. Kun olet rekisteröinyt ostokuittisi, Samsungin logistiikkakumppani Veddesta lähettää sähköpostitse lisätietoa seuraavasta vaiheesta. Ota huomioon, että rekisteröinnistä ja kampanjatuotteen lähettämisestä huolehtii ulkopuolinen palveluntarjoaja Veddesta Distributions AB. Kun Veddesta on vahvistanut kuittisi, saat uuden sähköpostin, jossa ilmoitetaan, että kampanjatuote on lähetetty. Huomioi, että rekisteröinnistä kuitin vahvistukseen voi kestää enintään 40 päivää. Ota huomioon, että mikäli kampanjatuote loppuu väliaikaisesti varastosta, kampanjatuotteen lähettämiseen voi mennä pidempään kuin 40 päivää.
4. Tarjousta voidaan käyttää vain yhden (1) kerran kutakin kampanjan kriteerit täyttävää laitetta kohden.
5. Mikäli sinulla on kysyttävää kampanjasta, otathan yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numeroon 030 622 75 12 tai lue tarkemmat tiedot osoitteessa  www.samsung.com/fi/support/contact/

Valitse väri: sininen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Paketin sisältö

Samsung Galaxy Book Pro 13,3" 4G - liittymällä
Maksu osissa 24 kk maksuajalla.
59€/kk
Yhteys mukaan keskittäjälle 100 M
Määräaikainen 24 kk sopimus.
4G-verkon maksiminopeus: 100 Mbit/s
Netti kotimaassa: rajaton
Netti EU/ETA-maissa: 15 Gt/kk
11,90€/kk
24 kk ajan, jonka jälkeen 18,90 €/kk
Laite ja liittymä yhteensä
70,90€/kk
+ avausmaksu 5 €. Sopimuskauden kokonaishinta 24 kk määräaikaisella sopimuksella 1706,60 €.
Näytön koko
13,3"
Suoritin
Intel Core i7-1160G7
Keskusmuisti
16 Gt LPDDR4x RAM
Kiintolevy
512 Gt NVMe SSD
Näytönohjain
Intel Iris Xe Graphics
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Pro
Arvostelut
Tuotekuvaus

Samsung Galaxy Book Pro 4G 13,3"

Galaxy Book Pro 4G 13,3" on erittäin tehokas tietokone, mutta myös yksi luokkansa keveimmistä ja ohuimmista – vain 868 g ja 11,2 mm kokoinen kannettava sopii mukana kuljetettavaksi. Samsungin erinomainen AMOLED-näyttö toistaa värit erittäin tarkasti ja takaa syvät kontrastit – näyttö on huipputerävä sekä ulkona auringonvalossa että sisällä toimistossa. 11. sukupolven Intel-prosessorin ansiosta tietokone on äärimmäisen nopea ja voit käsitellä suurempiakin tiedostoja sekä muokata videoita ja kuvia edistyneellä tavalla. Windows-synkronoinnin ansiosta voit työskennellä saumattomasti eri näytöillä ja muiden Samsung Galaxy -laitteiden, kuten puhelimen, tabletin ja kuulokkeiden kanssa. Monipuolisten liitäntöjen ansiosta voit unohtaa sovittimet. Koneessa on tyylikäs ja viileä magnesium- ja alumiinikotelo – kaiken tämän ansiosta Galaxy Book Pro on jotakin, jonka haluaa aina pitää mukana.

 

Yksi maailman ohuimmista ja kevyimmistä

Galaxy Book Pro on äärimmäisen kevyt ja ohut – vaikka kannettava on vain 868 g painava ja 11,2 mm paksu, siinä on paljon tehoa. Kone on myös tyylikäs, sillä näytön kehykset ovat ultraohuet. Kaiken tämän ansiosta tietokoneella on erittäin mukava työskennellä.

 

Monipuolinen ja pieni laturi

Tehokas laturi on puolet pienempi kuin aiempien mallien laturit ¬– kätevän laturin ansiosta Galaxy Book Prota on helpompi kantaa mukana. Mukana toimitettava 65 W:n pikalaturilla saat akun täyteen nopeasti ja joustavasti. Laturissa on USB-C-johto, jolla voit ladata myös puhelintasi, tablettiasi ja kuulokkeitasi.

 

Galaxy Book Pro – Aina yhteydessä

Galaxy Book Pron ansiosta WiFi-verkon metsästämiset voi jättää unholaan – kannettava on puhelimen tavoin aina yhteydessä internetiin 4G LTE -verkon kautta, joten voit käyttää Galaxy Book Prota missä tahansa, myös laiturilla tai metsässä.

 

Pitkään kestävä akku

Työskentele, luo sisältöä ja nauti viihteestä – pitkäkestoisen akun ansiosta luovat ja vähemmän luovat työsi eivät keskeydy turhaan eikä sinun tarvitse jatkuvasti miettiä lähimmän pistorasian sijaintia.

 

Huipputerävä näyttö kaikkialla

Kannettavassa on samat erinomaiset AMOLED-näytöt kuin Samsungin parhaissa puhelimissa – AMOLED-näytön värivolyymi on 35 % suurempi ja kontrasti 200 kertaa syvempi kuin LCD-näytössä, myös voimakkaassa auringonvalossa.

 

Hellävarainen silmille

Book Pron AMOLED-näyttö on niin hellävarainen silmille, että se on saanut sertifikaatin – huomattavasti LCD-näyttöjä vähemmän sinistä valoa tuottava näyttö ei häiritse yöunia yhtä paljon kuin aiemmat mallit.

 

Sulavaa siirtymistä eri laitteiden välillä

Synkronoi Galaxy Book Pro ja Samsung-puhelimesi Windowsin kanssa ja käytä sovelluksia, tiedostoja ja asiakirjoja saumattomasti laitteiden välillä. Voit myös laajentaa työpistettäsi ja työskennellä useammalla näytöllä samanaikaisesti. Galaxy Wearables -laitteet, kuten kuulokkeet, toimivat sulavasti puhelimen, tabletin ja tietokoneen kanssa.

 

Videoneuvottelut tyylillä

Älykkäät toiminnot optimoivat digitaaliset kokoukset niin, että sinun ei tarvitse välittää turhista häiriöistä. Kuvasi on juuri niin hyvä kuin haluat, ja äänesi kuuluu selkeästi samalla, kun taustamelua vaimennetaan.

 

Helpompaa ja hauskempaa

Screen-recorderin avulla voit tallentaa näytön tapahtumat ja Studio Plus -sovelluksella voit muokata videoita. Live Wallpaper -sovellus tarjoaa käyttöösi monia taustakuvia, joita voidaan myös animoida ja mukauttaa vuorokaudenajan mukaan. SmartSearch on tehokas sovellus, joka helpottaa tiedostojen, kuvien ja asiakirjojen hakemista.

 

SmartThings ja Smart Switch

SmartThings-sovelluksella voit hallita älykotiasi ja verkkoon yhteydessä olevia laitteita myös muualla ollessasi. SmartThings Findin avulla tiedät, missä arvokkaat tavarasi ovat. Smart Switch takaa helpon ja nopean sisällönsiirron vanhasta tietokoneesta uuteen – voit säilyttää kuvat, videot, tiedostot ja järjestelmäasetukset.

 

tehokas prosessori ja älykästä tehoa

Äärimmäisestä keveydestään huolimatta Galaxy Book Pro on täynnä tehoa – 11. sukupolven Intel-prosessori on noin neljänneksen aiempaa sukupolvea tehokkaampi. Galaxy Book Pro mukauttaa tehonsa automaattisesti siihen, mitä kulloinkin tarvitset. Työskennellessäsi myös kone työskentelee, mutta kun et tarvitse niin paljon tehoja, tietokone toimii äänettömästi ja energiaa säästäen.

 

Maksimoi kapasiteetti ja tallennustila

Suuren tallennustilan ansiosta kaikki toimii nopeasti – voit myös lisätä tallennustilaa jopa 1 teratavun erikseen myytävällä MicroSD-kortilla.

 

Erinomainen grafiikka

Aiempaa paremman prosessorin ja näytönohjaimen ansiosta näyttökokemus on huomattavasti aiempaa parempi ja elävämpi. Etenkin, kun katsot elokuvia.

 

Aiempaa parempi näppäimistö

Keyboard Pro -näppäimistössä on aiempaa suurempi ja miellyttävämpi kosketuslevy ja paremmat näppäimet – kirjoittaminen aiheuttaa vähemmän ääntä ja näppäimistössä on miellyttävä taustavalaistus. Virtapainike toimii myös kätevänä sormenjälkeäsi hyödyntävänä sisäänkirjautumistapana.

 

Kaikki tarvittavat liitännät

Laitteen monipuolisten liitäntöjen ansiosta voit unohtaa sovittimet ja donglet – kannettavassa on MicroSD, USB 3.2, HDMI, USB-C sekä 3,5 mm liitäntä kuulokkeille.

 

Tietoturvallinen

Windows Hello -toiminto pitää Samsung Book Pron turvallisena – vain sinä voit käynnistää tietokoneesi omalla sormellasi.

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 13,3"
 • Resoluutio: 1920 x 1080
 • Paneeli: FHD Amoled
 • Kosketusnäyttö: Ei
 • Suoritin: Intel Core i7-1160G7
 • Suorittimen teho: 2,1 GHz (turbo jopa 4,4 GHz, 12 Mt:n L3 välimuisti)
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro
 • Keskusmuisti: 16 Gt LPDDR4x RAM
 • Näytönohjain: Intel Iris Xe Graphics
 • Web-kamera: 720p HD-kamera
 • Akku: 63 Wh, 65 W USB-C-laturi
 • Muistikorttipaikka: microSD
 • Liitännät: 1x Thunderbolt 4, 1x USB-C, 1x USB-A, kuulokeliitäntä, HDMI
 • Wifi: Wi-Fi 6 (Gig+), 802.11 ax 2x2
 • Bluetooth: Bluetooth 5.1
 • Kiintolevy: 512 Gt NVMe SSD
 • Optinen asema: Ei
 • Mitat: 30,4 x 20 x 1,1 cm
 • Paino: 0,908 kg
 • Myyntipakkauksen sisältö: Galaxy Book Pro, laturi ja USB-C-johto
 • Takuu: 24 kk
 • EAN -koodi: 8806092265974
 • Telian tuotekoodi: 9100069
 • Valmistajan tuotekoodi: NP935XDB-KC1SE
Video
14143
Samsung Galaxy Book Pro 13,3" 4G - liittymällä