Samsung
Ennakkomyynnissä

Galaxy Book Pro 13,3" 4G

Lisää vertailuun
 • Erittäin ohut ja kevyt kannettava sopii mukana kuljetettavaksi
 • Äärimmäisen nopea kannettava on varustettu huipputerävällä näytöllä – työskentele ja nauti viihteestä paikassa kuin paikassa
 • Kätevä synkronointi muiden Samsung -laitteiden välillä, monipuoliset liitännät sekä pitkäkestoinen akku takaavat sulavan käyttökokemuksen

Kaupan päälle Samsung Galaxy Buds Pro -kuulokkeet! Tarjous lunastetaan laitteen toimittamisen jälkeen kampanjasivulta. Rekisteröinnin tulee tapahtua 27.5.2021 mennessä.

Tarjous on voimassa 13.5.2021 saakka.

Kampanjaehdot ja lunastusohjeet

Ennakkotilaa Samsung Galaxy Book Pro 28.4.-13.5.2021 välisenä aikana, saat mustat Samsung Galaxy Buds Pro -kuulokkeet kaupan päälle (arvo 229 €).

Kun ennakkotilaat Samsung Galaxy Book Pro -tietokoneen, saat kaupan päälle mustat Samsung Galaxy Buds Pro -kuulokkeet (arvo noin 229 €).

 

Kampanjaehdot

Tarjous on voimassa Galaxy Book Pron (NP93 & NP95) oston yhteydessä 28.4.-13.5.2021 välisenä aikana samsung.com/fi-sivuilla tai valikoiduilta jälleenmyyjiltä. Tarjous on hyödynnettävä viimeistään 27.5.2021, lunastuslinkki löytyy osoitteesta samsung.com/fi. Galaxy Buds Pro -tarjous koskee ainoastaan väriä Phantom Black (SM-R190NZKAEUB). Edun arvo on 229 euroa. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa kerran laitetta kohden ja ainoastaan ostoksille, jotka tehdään kampanja-aikana. Toimitus vain Pohjoismaihin.

 

Noudata seuraavia ohjeita Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden saamiseksi:

1. Mene https://www.samsung.com/fi/offer/ ja klikkaa kampanjaa lukeaksesi kampanjaehdot sekä rekisteröidäksesi tietokoneostoksesi Galaxy Buds Pro -kuulokkeiden saamista varten.

2. Rekisteröityäsi tietokoneostoksesi (ostoskuitti vaaditaan rekisteröinnin liitteeksi), saat vahvistusviestin ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen logistiikkakumppanitamme Veddestalta. Vahvistusviestissä on tietoa seuraavista vaiheista.

3. Tämän jälkeen Veddesta tarkistaa tiedot manuaalisesti. Kun rekisteröinti on hyväksytty, saat toimitusvahvistuksen sähköpostiin. Huomaathan, että voi mennä jopa 40 päivää ostoksen rekisteröinnistä kuulokkeiden lähettämiseen.

Valitse väri: hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Tilattavissa

Toimitukset 14.5. alkaen

Valitse laitteen maksutapa

Maksan kerralla
1549
Maksan osissa
43,03€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 1549 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
64,55€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 1549 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
129,09€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 1549 €.

12 kk. Korko 0 %
Näytön koko
13,3"
Suoritin
Intel Core i7-1160G7
Keskusmuisti
16 Gt LPDDR4x RAM
Kiintolevy
512 Gt NVMe SSD
Näytönohjain
Intel Iris Xe Graphics
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Pro
Tuotekuvaus

Samsung Galaxy Book Pro 13,3" 4G 

Galaxy Book Pro 13,3" 4G on erittäin tehokas tietokone, mutta myös yksi luokkansa keveimmistä ja ohuimmista – vain 868 g ja 11,2 mm kokoinen kannettava sopii mukana kuljetettavaksi. Samsungin erinomainen AMOLED-näyttö toistaa värit erittäin tarkasti ja takaa syvät kontrastit – näyttö on huipputerävä sekä ulkona auringonvalossa että sisällä toimistossa. 11. sukupolven Intel-prosessorin ansiosta tietokone on äärimmäisen nopea ja voit käsitellä suurempiakin tiedostoja sekä muokata videoita ja kuvia edistyneellä tavalla. Windows-synkronoinnin ansiosta voit työskennellä saumattomasti eri näytöillä ja muiden Samsung Galaxy -laitteiden, kuten puhelimen, tabletin ja kuulokkeiden kanssa. Monipuolisten liitäntöjen ansiosta voit unohtaa sovittimet. Koneessa on tyylikäs ja viileä magnesium- ja alumiinikotelo – kaiken tämän ansiosta Galaxy Book Pro on jotakin, jonka haluaa aina pitää mukana.

 

Yksi maailman ohuimmista ja kevyimmistä

Galaxy Book Pro on äärimmäisen kevyt ja ohut – vaikka kannettava on vain 868 g painava ja 11,2 mm paksu, siinä on paljon tehoa. Kone on myös tyylikäs, sillä näytön kehykset ovat ultraohuet. Kaiken tämän ansiosta tietokoneella on erittäin mukava työskennellä.

 

Monipuolinen ja pieni laturi

Tehokas laturi on puolet pienempi kuin aiempien mallien laturit – kätevän laturin ansiosta Galaxy Book Prota on helpompi kantaa mukana. Mukana toimitettava 65 W:n pikalaturilla saat akun täyteen nopeasti ja joustavasti. Laturissa on USB-C-johto, jolla voit ladata myös puhelintasi, tablettiasi ja kuulokkeitasi.

 

Galaxy Book Pro – Aina yhteydessä

Galaxy Book Pron ansiosta WiFi-verkon metsästämiset voi jättää unholaan – kannettava on puhelimen tavoin aina yhteydessä internetiin 4G-verkon kautta, joten voit käyttää Galaxy Book Prota missä tahansa, myös laiturilla tai metsässä.

 

Pitkään kestävä akku

Työskentele, luo sisältöä ja nauti viihteestä – pitkäkestoisen akun ansiosta luovat ja vähemmän luovat työsi eivät keskeydy turhaan eikä sinun tarvitse jatkuvasti miettiä lähimmän pistorasian sijaintia.

 

Huipputerävä näyttö kaikkialla

Kannettavassa on samat erinomaiset AMOLED-näytöt kuin Samsungin parhaissa puhelimissa – AMOLED-näytön värivolyymi on 35 % suurempi ja kontrasti 200 kertaa syvempi kuin LCD-näytössä, myös voimakkaassa auringonvalossa.

 

Hellävarainen silmille

Book Pron AMOLED-näyttö on niin hellävarainen silmille, että se on saanut sertifikaatin – huomattavasti LCD-näyttöjä vähemmän sinistä valoa tuottava näyttö ei häiritse yöunia yhtä paljon kuin aiemmat mallit.

 

Sulavaa siirtymistä eri laitteiden välillä

Synkronoi Galaxy Book Pro ja Samsung-puhelimesi Windowsin kanssa ja käytä sovelluksia, tiedostoja ja asiakirjoja saumattomasti laitteiden välillä. Voit myös laajentaa työpistettäsi ja työskennellä useammalla näytöllä samanaikaisesti. Galaxy Wearables -laitteet, kuten kuulokkeet, toimivat sulavasti puhelimen, tabletin ja tietokoneen kanssa.

 

Videoneuvottelut tyylillä

Älykkäät toiminnot optimoivat digitaaliset kokoukset niin, että sinun ei tarvitse välittää turhista häiriöistä. Kuvasi on juuri niin hyvä kuin haluat, ja äänesi kuuluu selkeästi samalla, kun taustamelua vaimennetaan.

 

Helpompaa ja hauskempaa

Screen-recorderin avulla voit tallentaa näytön tapahtumat ja Studio Plus -sovelluksella voit muokata videoita. Live Wallpaper -sovellus tarjoaa käyttöösi monia taustakuvia, joita voidaan myös animoida ja mukauttaa vuorokaudenajan mukaan. SmartSearch on tehokas sovellus, joka helpottaa tiedostojen, kuvien ja asiakirjojen hakemista.

 

SmartThings ja Smart Switch

SmartThings-sovelluksella voit hallita älykotiasi ja verkkoon yhteydessä olevia laitteita myös muualla ollessasi. SmartThings Findin avulla tiedät, missä arvokkaat tavarasi ovat. Smart Switch takaa helpon ja nopean sisällönsiirron vanhasta tietokoneesta uuteen – voit säilyttää kuvat, videot, tiedostot ja järjestelmäasetukset.

 

tehokas prosessori ja älykästä tehoa

Äärimmäisestä keveydestään huolimatta Galaxy Book Pro on täynnä tehoa – 11. sukupolven Intel-prosessori on noin neljänneksen aiempaa sukupolvea tehokkaampi. Galaxy Book Pro mukauttaa tehonsa automaattisesti siihen, mitä kulloinkin tarvitset. Työskennellessäsi myös kone työskentelee, mutta kun et tarvitse niin paljon tehoja, tietokone toimii äänettömästi ja energiaa säästäen.

 

Maksimoi kapasiteetti ja tallennustila

Suuren tallennustilan ansiosta kaikki toimii nopeasti – voit myös lisätä tallennustilaa jopa 1 teratavun erikseen myytävällä MicroSD-kortilla.

 

Erinomainen grafiikka

Aiempaa paremman prosessorin ja näytönohjaimen ansiosta näyttökokemus on huomattavasti aiempaa parempi ja elävämpi. Etenkin, kun katsot elokuvia.

 

Aiempaa parempi näppäimistö

Keyboard Pro -näppäimistössä on aiempaa suurempi ja miellyttävämpi kosketuslevy ja paremmat näppäimet – kirjoittaminen aiheuttaa vähemmän ääntä ja näppäimistössä on miellyttävä taustavalaistus. Virtapainike toimii myös kätevänä sormenjälkeäsi hyödyntävänä sisäänkirjautumistapana.

 

Kaikki tarvittavat liitännät

Laitteen monipuolisten liitäntöjen ansiosta voit unohtaa sovittimet ja donglet – kannettavassa on MicroSD, USB 3.2, HDMI, USB-C sekä 3,5 mm liitäntä kuulokkeille.

 

Tietoturvallinen

Windows Hello -toiminto pitää Samsung Book Pron turvallisena – vain sinä voit käynnistää tietokoneesi omalla sormellasi.

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 13,3"
 • Resoluutio: 1920 x 1080
 • Paneeli: FHD Amoled
 • Kosketusnäyttö: Ei
 • Suoritin: Intel Core i7-1160G7
 • Suorittimen teho: 2,1 GHz (turbo jopa 4,4 GHz, 12 Mt:n L3 välimuisti)
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro
 • Keskusmuisti: 16 Gt LPDDR4x RAM
 • Näytönohjain: Intel Iris Xe Graphics
 • Web-kamera: 720p HD-kamera
 • Akku: 63 Wh, 65 W USB-C-laturi
 • Muistikorttipaikka: microSD
 • Liitännät: 1x Thunderbolt 4, 1x USB-C, 1x USB-A, kuulokeliitäntä, HDMI
 • Wifi: Wi-Fi 6 (Gig+), 802.11 ax 2x2
 • Bluetooth: Bluetooth 5.1
 • Kiintolevy: 512 Gt NVMe SSD
 • Optinen asema: Ei
 • Mitat: 30,4 x 20 x 1,1 cm
 • Paino: 0,908 kg
 • Myyntipakkauksen sisältö: Galaxy Book Pro, laturi ja USB-C-johto
 • Takuu: 24 kk
 • EAN -koodi: 8806092265974
 • Telian tuotekoodi: 9100069
 • Valmistajan tuotekoodi: NP935XDB-KC1SE
Video
14111
Samsung Galaxy Book Pro 13,3" 4G