Cyber Monday on käynnissä! Katso tarjoukset >

Samsung

Galaxy Book Pro 360 13" 5G

 • Erittäin ohut ja kevyt kannettava sopii mukana kuljetettavaksi
 • Äärimmäisen nopea kannettava on varustettu huipputerävällä näytöllä – työskentele ja nauti viihteestä paikassa kuin paikassa
 • Kätevä synkronointi muiden Samsung -laitteiden välillä, monipuoliset liitännät sekä pitkäkestoinen akku takaavat sulavan käyttökokemuksen

Lue Samsung Galaxy Book Pro 360 13" 5G -kannettavan esittely Yhteisöstä

Valitse väri: hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse laitteen maksutapa

Maksan kerralla
1749
Maksan osissa
48,59€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 1749 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
72,88€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 1749 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
145,75€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 1749 €.

12 kk. Korko 0 %
Näytön koko
13,3"
Suoritin
Intel Core i7-1160G7
Keskusmuisti
16 Gt LPDDR4x
Kiintolevy
512 Gt NVMe SSD
Näytönohjain
Integroitu Intel Iris Xe Graphics
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Pro
Arvostelut
Tuotekuvaus

Samsung Galaxy Book Pro 360 13" 5G

Samsung Galaxy Book Pro 360 13" 5G on erittäin tehokas tietokone, mutta myös yksi luokkansa keveimmistä ja ohuimmista – painoa vain 1,063 kg ja paksuutta ainoastaan 11,5 mm, joten se sopii mukana kuljetettavaksi. Super terävä ja silmille hellävarainen AMOLED-näyttö toistaa värit erittäin tarkasti ja takaa syvät kontrastit – näyttö on huipputerävä sekä ulkona auringonvalossa että sisällä toimistossa. 11. sukupolven Intel-prosessorin ansiosta tehoa riittää vaativimpiinkin tehtäviin. Windows-synkronoinnin ansiosta voit työskennellä saumattomasti eri näytöillä ja muiden Samsung Galaxy -laitteiden, kuten puhelimen, tabletin ja kuulokkeiden kanssa. Kokonaan ympäri taittuva näyttö ja paranneltu ja aiempaakin miellyttävämpi S Pen parantavat monipuolisuutta entisestään.

 

Yksi luokkansa kevyimmistä ja ohuimmista

Galaxy Book Pro 360 on niin ohut ja kevyt, että voi olla vaikea ymmärtää, miten se on niin tehokas. Painoa kannettavalla on vain 1,063 kg ja se on paksuudeltaan ainoastaan 11,5 mm. Voit taittaa koneen näytön kokonaan ympäri, joten se toimii myös luonnostelulehtiönä tai muistikirjana – tai hyvänä valkotauluna esityksiäsi varten.

 

Tehokas suoritin ja älykästä tehoa

Äärimmäisestä keveydestään huolimatta Galaxy Book Pro 360 on täynnä tehoa – 11. sukupolven Intel-prosessori on noin neljänneksen aiempaa sukupolvea tehokkaampi. Galaxy Book Pro 360 mukauttaa tehonsa automaattisesti siihen, mitä kulloinkin tarvitset. Työskennellessäsi myös kone työskentelee, mutta kun et tarvitse niin paljon tehoja, tietokone toimii äänettömästi ja energiaa säästäen.

 

Maksimoi kapasiteetti ja tallennustila

Suuren tallennustilan ansiosta kaikki toimii nopeasti – voit myös lisätä tallennustilaa jopa 1 teratavun erikseen myytävällä MicroSD-kortilla.

 

Erinomainen grafiikka

Aiempaa paremman prosessorin ja näytönohjaimen ansiosta näyttökokemus on huomattavasti aiempaa parempi ja elävämpi. Etenkin, kun katsot elokuvia.

 

Aiempaa parempi näppäimistö

Keyboard Pro -näppäimistössä on aiempaa suurempi ja miellyttävämpi kosketuslevy ja paremmat näppäimet – kirjoittaminen aiheuttaa vähemmän ääntä ja näppäimistössä on miellyttävä taustavalaistus. Virtapainike toimii myös kätevänä sormenjälkeäsi hyödyntävänä sisäänkirjautumistapana.

 

Väritarkka ja huipputerävä

Galaxy Book Pro 360 -kannetavassa on sama erinomainen AMOLED-näyttö kuin Samsungin parhaissa
puhelimissa. AMOLED-näytön värivolyymi on 35 % suurempi ja kontrasti 200 kertaa syvempi kuin LCD-näytössä – myös voimakkaassa auringonvalossa. Galaxy Book Pro 360:n AMOLED-näyttö on niin hellävarainen silmille, että se on saanut sertifikaatin. Lisäksi AMOLED-näyttö tuottaa LCD-näyttöihin verrattuna huomattavasti vähemmän sinistä valoa, joten se ei häiritse yöunia yhtä paljon kuin aiemmat mallit.

 

Galaxy Book Pro 360 – Aina yhteydessä

Galaxy Book Pro 360:n ansiosta WiFi-verkon metsästämiset voi jättää unholaan – kannettava on puhelimen tavoin aina yhteydessä internetiin 4G ja 5G -verkkojen kautta, joten voit käyttää Galaxy Book Pro 360:tä missä tahansa, myös laiturilla tai metsässä.

 

Pitkään kestävä akku

Työskentele, luo sisältöä ja nauti viihteestä – pitkäkestoisen akun ansiosta luovat ja vähemmän luovat työsi eivät keskeydy turhaan eikä sinun tarvitse jatkuvasti miettiä lähimmän pistorasian sijaintia. Mukana toimitettava 65 W:n pikalaturi lataa akun nopeasti ja joustavasti

 

Sulavaa siirtymistä eri laitteiden välillä

Synkronoi Galaxy Book Pro 360 ja Samsung-puhelimesi Windowsin kanssa ja käytä sovelluksia, tiedostoja ja asiakirjoja saumattomasti laitteiden välillä. Voit myös laajentaa työpistettäsi ja työskennellä useammalla näytöllä samanaikaisesti. Galaxy Wearables -laitteet, kuten kuulokkeet, toimivat sulavasti puhelimen, tabletin ja tietokoneen kanssa.

 

Videoneuvottelut tyylillä

Älykkäät toiminnot optimoivat digitaaliset kokoukset niin, että sinun ei tarvitse välittää turhista häiriöistä. Kuvasi on juuri niin hyvä kuin haluat, ja äänesi kuuluu selkeästi samalla, kun taustamelua vaimennetaan.

 

Helpompaa ja hauskempaa

Screen-recorderin avulla voit tallentaa näytön tapahtumat ja Studio Plus -sovelluksella voit muokata videoita. Live Wallpaper -sovellus tarjoaa käyttöösi monia taustakuvia, joita voidaan myös animoida ja mukauttaa vuorokaudenajan mukaan. SmartSearch on tehokas sovellus, joka helpottaa tiedostojen, kuvien ja asiakirjojen hakemista.

 

SmartThings ja Smart Switch

SmartThings-sovelluksella voit hallita älykotiasi ja verkkoon yhteydessä olevia laitteita myös muualla ollessasi. SmartThings Findin avulla tiedät, missä arvokkaat tavarasi ovat. Smart Switch takaa helpon ja nopean sisällönsiirron vanhasta tietokoneesta uuteen – voit säilyttää kuvat, videot, tiedostot ja järjestelmäasetukset.

 

Pakkauksessa

Galaxy Book Pro 360:n mukana toimitetaan pieni ja kätevä 65 W:n laturi USB-C-liitännällä. Voit ladata sillä myös puhelimesi, tablettisi ja kuulokkeesi. Johdon voi irrottaa niin, että voit yhdistää sillä helposti eri laitteesi. Mukana toimitetaan myös kätevä ja monipuolinen S Pen.

 

Tietoturvallinen

Windows Hello -toiminto pitää Samsung Book Pron turvallisena – vain sinä voit käynnistää tietokoneesi omalla sormellasi.

 

Tutustu myös hiiriin sekä tietokonelaukkuihin.

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 13,3"
 • Resoluutio: Full HD (1920 x 1080)
 • Paneeli: AMOLED, 360 Nits, DCI-P3: 100 %
 • Kosketusnäyttö: Kyllä
 • Suoritin: Intel Core i7-1160G7
 • Suorittimen teho: 2,1 GHz (turbo jopa 4,4 GHz, 12 Mt:n välimuisti)
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Pro
 • Keskusmuisti: 16 Gt LPDDR4x
 • Näytönohjain: Integroitu Intel Iris Xe Graphics
 • Ääni: 2 x 5 W stereokaiuttimet, Smart Amp, SoundAlive
 • Web-kamera: 720p HD -kamera
 • Akku: 63 Wh, 65 W USB-C-laturi
 • Muistikorttipaikka: microSD
 • Liitännät: 1 x Thunderbolt 4, 2 x USB-C, 1 x kuuloke/mikrofoniliitin
 • Wifi: Wi-Fi 6 (Gig+), 802.11 ax 2x2
 • Bluetooth: 5.1
 • Kiintolevy: 512 Gt NVMe SSD
 • Optinen asema: Ei
 • Mitat: 302,5 x 202,0 x 11,5 mm
 • Paino: 1,063 kg
 • Myyntipakkauksen sisältö: Galaxy Book Pro 360, 65 W laturi, USB-C-johto, S Pen
 • Takuu: 24 kk
 • Asiakastuki: Samsung asiakastuki: puh: 0306 227 515 tai http://www.samsung.com/fi/support/
 • EAN -koodi: 8806092266919
 • Telian tuotekoodi: 9100068
 • Valmistajan tuotekoodi: NP935QDB-KA1SE
Video
14725
Samsung Galaxy Book Pro 360 13" 5G