Samsung
Tarjous

Galaxy Book 15" 4G - liittymällä

Lisää vertailuun
 • Äärimmäisen nopealla kannettava on varustettu terävällä näytöllä – työskentele ja nauti viihteestä niin varjossa kuin auringonpaisteessa
 • Kätevä synkronointi muiden Samsung -laitteiden välillä, monipuoliset liitännät sekä pitkäkestoinen akku takaavat sulavan käyttökokemuksen
 • Erittäin ohutta ja kevyttä kannettavaa on helppo kuljettaa mukana

Lue Samsung Galaxy Book ja Galaxy Book Pro -kannettavien esittely Yhteisöstä

Liittymäasiakkaillemme tietokone ja liittymä yhteishintaan 46,90 €/kk. Etusi 24 kk:n aikana 227 €. Galaxy Buds Live -kuulokkeet kaupan päälle! Arvo 169 €. Kaupanpäällinen edellyttää ostoksen rekisteröintiä erillisellä kampanjasivustolla 12.12. mennessä. Tarjous on voimassa 14.11. saakka.

Liittymäasiakkaanamme saat lisäksi C More -tuotteita aina etuhintaan. Lue lisää ja hyödynnä etusi: telia.fi/cmore.

Tämä laite on testattu valmistajan toimesta yhteensopivaksi sähköisen ylioppilastutkinnon käyttöjärjestelmän (ABITTI / DIGABI OS) kanssa.

HUOM: Digabi OS on kolmannen osapuolen ohjelmisto, emme voi koskaan taata täydellistä toimivuutta ohjelmiston päivityksistä johtuen.

Katso hintatiedot, tarjousehdot ja ohjeet

Etusi laitteesta 24 kk:n aikana 59 €: Laitteen hinta normaalisti ilman liittymäsopimusta 899 €, laitteen kokonaishinta sopimuksella 840 €. Etusi liittymästä 24 kk:n aikana 168 €: Liittymän hinta normaalisti 18,90 €/kk, liittymän hinta sopimuksella 11,90 €/kk.

Ostaessasi Samsung Galaxy Book tai Chromebook –tietokoneen kampanja-aikana, saat langattomat mustat Galaxy Buds Live -kuulokkeet (arvo 169 €) kaupan päälle. Voimassa Samsung Galaxy Bookin ja Chromebookin (NP345, NP750, NP755, NP767, NP930, NP935, NP950, XE310, XE340, XE350) oston yhteydessä, ovh. noin 329–2049 € (koskee ainoastaan kannettavia, jotka on ostettu ja aktivoitu Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa). Tarjous koskee Suomessa, Ruotsissa, Norjassa tai Tanskassa 18.10.–14.11.2021 välisenä aikana tehtyjä ostoja. Tarjousta voidaan käyttää vain yhden (1) kerran kutakin kampanjan kriteerit täyttävää laitetta kohden. Tarjouksen hyödyntämiseksi vaadittavan rekisteröinnin voi suorittaa 12.12.2021 asti.

Noudata seuraavia ohjeita Galaxy Buds Live -kuulokkeiden saamiseksi:

Käy osoitteessa www.samsung.com/fi/offer ja paina kampanjan linkkiä rekisteröityäksesi Galaxy Buds Live -kuulokkeiden saamiseksi.

1. Paina ”Rekisteröi ostoksesi” ja pääset sivulle, jolla voit ladata ostamasi Galaxy Bookin tai Chromebookin ostokuitin sekä antaa koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja laitteen sarjanumeron.
2. Rekisteröi ostoksesi viimeistään 12.12.2021.
3. Kun olet rekisteröinyt ostokuittisi, Samsungin logistiikkakumppani Veddesta lähettää sähköpostitse lisätietoa seuraavasta vaiheesta. Ota huomioon, että rekisteröinnistä ja kampanjatuotteen lähettämisestä huolehtii ulkopuolinen palveluntarjoaja Veddesta Distributions AB. Kun Veddesta on vahvistanut kuittisi, saat uuden sähköpostin, jossa ilmoitetaan, että kampanjatuote on lähetetty. Huomioi, että rekisteröinnistä kuitin vahvistukseen voi kestää enintään 40 päivää. Ota huomioon, että mikäli kampanjatuote loppuu väliaikaisesti varastosta, kampanjatuotteen lähettämiseen voi mennä pidempään kuin 40 päivää.
4. Tarjousta voidaan käyttää vain yhden (1) kerran kutakin kampanjan kriteerit täyttävää laitetta kohden.
5. Mikäli sinulla on kysyttävää kampanjasta, otathan yhteyttä Samsungin asiakaspalveluun numeroon 030 622 75 12 tai lue tarkemmat tiedot osoitteessa  www.samsung.com/fi/support/contact/

Valitse väri: hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Paketin sisältö

Samsung Galaxy Book 15" 4G - liittymällä
Maksu osissa 24 kk maksuajalla.
34,99€/kk
Yhteys mukaan keskittäjälle 100 M
Määräaikainen 24 kk sopimus.
4G-verkon maksiminopeus: 100 Mbit/s
Netti kotimaassa: rajaton
Netti EU/ETA-maissa: 15 Gt/kk
11,90€/kk
24 kk ajan, jonka jälkeen 18,90 €/kk
Laite ja liittymä yhteensä
46,89€/kk
+ avausmaksu 5 €. Sopimuskauden kokonaishinta 24 kk määräaikaisella sopimuksella 1130,36 €.
Näytön koko
15,6"
Suoritin
Intel Core i5-1135G7
Keskusmuisti
8 Gt LPDDR4x
Kiintolevy
256 Gt NVMe SSD
Näytönohjain
Intel Iris Xe Graphics
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 Home
Arvostelut
Tuotekuvaus

Samsung Galaxy Book 15" 4G

Pysy aina valmiina – Galaxy Book 15" 4G on joustava kannettava, joka on helppo ottaa mukaan kaikkialle. Halutessa Galaxy Bookin voi yhdistää 4G LTE1 -verkkoon puhelimen tavoin. Viileän alumiinikuoren, ohuiden kehysten sekä miellyttävän näppäimistön ansiosta käyttökokemus on mahtava. 11. sukupolven Intel-prosessori tekee Galaxy Bookista sekä nopean että tehokkaan – voit käsitellä suurimpiakin tiedostoja sekä muokata videoita ja kuvia edistyneellä tavalla. Windows-synkronoinnin ansiosta voit tehdä saumattomasti töitä eri näytöillä ja muiden Samsung Galaxy -laitteidesi, kuten puhelimen, tabletin ja kuulokkeiden kanssa.

 

Tyylikäs Galaxy Book

Ultraohuilla kehyksillä varustetussa kannettavassa on tyylikäs ja kestävä alumiinikuori – Galaxy Bookia on mukava käyttää missä tahansa. Vain 1,6 kg painoista ja 15,4 mm paksuista konetta on helppo kuljettaa mukana.

 

Aina yhteydessä

Pysy aina yhteydessä – Galaxy Book 4G -kannettava on aina yhteydessä internetiin 4G LTE -verkon kautta.

 

Pitkäkestoinen akku

Työskentele, luo sisältöä ja nauti viihteestä – pitkään kestävän akun ansiosta pysyt yhteydessä keskeytyksettä. Mukana toimitettavalla pienellä ja kätevällä USB-C-laturilla voit ladata myös muita laitteita, kuten puhelintasi, tablettiasi ja kuulokkeitasi.

 

Terävä kuva sisällä ja ulkona

Suuri 15" FHD-näyttö on terävä ja väritarkka – niin ulkona kuin sisällä. Näytössä olevan heijastussuojauksen ansiosta voit työskennellä myös valoisassakin ympäristössä.

 

Siirry sulavasti eri Samsung Galaxy -laitteiden välillä

Laajenna työpistettäsi ja työskentele useammalla näytöllä samanaikaisesti tai synkronoi Galaxy Book ja puhelin Windowsin kanssa ja käytä sovelluksia, tiedostoja ja asiakirjoja saumattomasti laitteiden välillä. Myös Galaxy Wearables -laitteet, kuten kuulokkeet, toimivat sulavasti puhelimen, tabletin ja tietokoneen kanssa.

 

Galaxy Bookilla hoidat videoneuvottelut tyylillä

Älykkäät toiminnot optimoivat digitaaliset kokoukset niin, että sinun ei tarvitse välittää turhista häiriöistä. Kuvasi on juuri niin hyvä kuin haluat, ja äänesi kuuluu selkeästi samalla, kun taustamelua vaimennetaan automaattisesti.

 

Helpompaa ja hauskempaa

Screen-recorderin avulla voit tallentaa näytön tapahtumat ja Studio Plus -sovelluksella voit muokata videoita. Live Wallpaper -sovellus tarjoaa käyttöösi monia taustakuvia, joita voidaan myös animoida ja mukauttaa vuorokaudenajan mukaan. SmartSearch on tehokas sovellus, joka helpottaa tiedostojen, kuvien ja asiakirjojen hakemista.

 

Suurta ja älykästä tehoa

Äärimmäisestä keveydestään huolimatta Galaxy Book 4G on täynnä tehoa – 11. sukupolven Intel-prosessori on noin neljänneksen aiempaa sukupolvea tehokkaampi. Samsung Book mukauttaa tehonsa automaattisesti siihen, mitä kulloinkin tarvitset. Työskennellessäsi myös kone työskentelee, mutta kun et tarvitse niin paljon tehoja, tietokone toimii äänettömästi energiaa säästäen.

 

Erinomainen grafiikka

Aiempaa paremman prosessorin ja näytönohjaimen ansiosta näyttökokemus on huomattavasti aiempaa parempi ja elävämpi – elokuvia katsellessasi voit nauttia täysin uudenlaisesta ja sulavasta kokemuksesta.

 

Kaikki tarvittavat liitännät

Monipuoliset liitännät takaavat sulavan käytön – voit unohtaa sovittimet ja donglet, sillä kannettavassa on 2x USB-C, 2x USB A, 1x HDMI, 1x Micro-SD ja 3,5 mm kuulokeliitäntä.

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 15,6"
 • Resoluutio: 1920 x 1080
 • Paneeli: FHD LED
 • Kosketusnäyttö: Ei
 • Suoritin: Intel Core i5-1135G7
 • Suorittimen teho: 2,4 GHz (turbo jopa 4,2 GHz, 8 Mt L3 Cache)
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 Home
 • Keskusmuisti: 8 Gt LPDDR4x
 • Näytönohjain: Intel Iris Xe Graphics
 • Ääni: Dolby Atmos Stereo Speakers ( 2 W x 2 )
 • Web-kamera: 720p HD-kamera
 • Akku: 54 Wh, 65 W USB-C-laturi
 • Muistikorttipaikka: microSD
 • Liitännät: 2x USB-C, 2x USB-A, kuulokeliitäntä, HDMI, paikka ulkoiselle SSD-levylle
 • Wifi: Wi-Fi 6 (Gig+), 802.11 ax 2x2, 4G
 • Bluetooth: Bluetooth 5.1
 • Kiintolevy: 256 Gt NVMe SSD
 • Optinen asema: Ei
 • Mitat: 35,7 x 22,9 x 1,5 cm
 • Paino: 1,59 kg
 • Myyntipakkauksen sisältö: Samsung Galaxy Book 15" 4G -tietokone. USB-C-laturi
 • Takuu: 24 kk
 • EAN -koodi: 8806092261594
 • Telian tuotekoodi: 9100082
 • Valmistajan tuotekoodi: NP755XDA-KA1SE
Video
14144
Samsung Galaxy Book 15" 4G - liittymällä