Postin lakosta johtuen sim-kortit toimitetaan maksuttomina postipaketteina. Pakettitoimitukset kulkevat lakosta huolimatta. Lue lisää »

Asus

AiMesh AC1900 WiFi -järjestelmä

  • Vahva WiFi-signaali kotisi joka nurkkaan
  • Verkkoturva, joka suojaa kaikkia yhdistettyjä laitteita ja lapsilukko, joka suodattaa sopimatonta sisältöä.  
  • Paljon ominaisuuksia, kuten eri taajuksien nimeämismahdollisuus, VPN, mukautuva liikenteen suodatus (QoS) ja mahdollisuus lisätä luotettavuutta langallisin yhteyksin.
  • Paketissa kaksi reititinyksikköä

Valitse väri: musta

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse laitteen maksutapa

Maksan kerralla
299
Maksan osissa
8,31€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 299 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
12,46€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 299 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
24,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 299 €.

12 kk. Korko 0 %
Tuotekuvaus

Kaksikanavainen AC1900-mesh-WiFi-järjestelmä lähettää vahvan WiFi-signaalin kaikkialle kodissasi. AiMesh ylittää tavallisten mesh-WiFi-järjestelmien rajoitukset. Tavalliset järjestelmät tukevat usein vain rajallista määrää WiFi-nopeuksia, sovelluksia ja päivityksiä. AiMeshin avulla voit luoda joustavan koko kodin WiFi-järjestelmän, joka on personoitu tarpeidesi mukaisesti. AiMeshin avulla voit luoda erilliset SSID:t jokaiselle taajuuskanavalle ja tarjoat samalla saumatonta surffailua verkon sisällä. Tämä lisää vaihtoehtojasi, sillä voit esimerkiksi pyhittää 5 GHz:n taajuuden pelilaitteille tai älytelevisiolle. '

Halutessasi voit lisätä WiFi:n nopeutta ja luotettavuutta entisestään hyödyntämällä kodin seinäpistokkeita langallisen verkon luomiseen verkon reititinten välillä. Voit hallinnoida kaikkia asetuksia keskitetysti ASUSin Reititin -mobiilisovelluksella tai ASUSWRT:lla. Hyödylliset ominaisuudet kuten AiProtection, QoS ja lapsilukko toimivat koko verkossa ja varmistavat, että kukaan ei pääse ohittamaan suojauksia yhdistämällä toiseen reitittimeen.

Video
10324
Asus AiMesh AC1900 WiFi -järjestelmä