Asus

ZenBook Pro 15,6"

 • Täydellinen työväline vaativalle käyttäjälle – niin ulkomuodon, tehon kuin liitäntöjenkin puolesta
 • Tarkkaakin tarkempi kuva – Full HD IPS -kosketusnäyttö Pantone-sertifioinnilla (100% sRGB)
 • Vallankumouksellinen Screenpad-kosketuslevy – perinteinen tasohiiri ja integroitu 5,5” Full HD -kosketusnäyttö samassa
 • Malli: UX580GE-BO022T

"Asus ZenBook Pro kulkee kätevästi mukanani turnausmatkoilla sen kevyen painon ansiosta. Kevyestä painosta huolimatta sen kanssa ei tarvitse tehdä kompromisseja, sillä koneen sisältä löytyy tuhtia tehoa. ScreenPad -kosketuslevy tuo mukavasti lisää mahdollisuuksia multitaskingiin.” Slaava "Twista" Räsänen, valmentaja, ENCE

Mitä esports-joukkueen valmentajan rooliin kuuluu? Lue ENCE:n valmentajan Slaava ”Twista” Räsäsen haastattelu.

Valitse väri: sininen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse laitteen maksutapa

Maksan kerralla
1799
Maksan osissa
49,98€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 1799 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
74,96€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 1799 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
149,92€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 1799 €.

12 kk. Korko 0 %
Näytön koko
15,6"
Suoritin
Intel Core i7-8750H
Keskusmuisti
16 Gt DDR4
Kiintolevy
512 Gt M.2 SSD
Näytönohjain
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4 GB
Käyttöjärjestelmä
Windows 10 64-bit
Tuotekuvaus

Tehoa, tyyliä ja toiminnallisuutta

Zenbook Pro 15: n alumiinirunko on vankka ja vakuuttava, hienostunut, ohut ja kevyt. Se on nopeampi ja kehittyneempi kuin edeltäjänsä, ja lisäksi se on varustettu ennennäkemättömillä ominaisuuksilla kuten uraauurtavalla ScreenPad -kosketusnäytöllä, joka mahdollistaa uudenlaisen käyttömukavuuden. Tehokas jäähdytys kahdella erillisellä tuulettimella ja kolmella lämpöputkella, äärimmäinen suorituskyky uusimmalla 8. sukupolven Intel Core i7 –suorittimella ja Nvidia GTX 1050Ti –näytönohjaimella, tarkkaakin tarkempi kuva tehdaskalibroidulla Pantone® -sertifioidulla 100% sRGB (väritarkkuus deltaE <3) Full HD IPS –kosketusnäytöllä jota reunustavat ohuet NanoEdge-kehykset joiden avulla näyttöalan koko on peräti 83%. ZenBook Pro 15 vie kannettavan tietokoneen käsitteen ja käyttömukavuuden uudelle tasolle. Kaikki tämä teho, vain 1,89kg kevyessä ja 1,55 – 1,89cm ohuessa metallisessa taideteoksessa.

ZenBook Pro muuttaa käsityksesi kannettavasta tietokoneesta. Sen uusi ja vallankumouksellinen ScreenPad kosketuslevy on samalla sekä perinteinen tasohiiri että integroitu 5,5-tuumainen Full HD –IPS kosketusnäyttö (valovoimainen 500nits), joka toimii intuitiivisena ja adaptiivisena käyttöliittymänä sopeutuen eri ohjelmistojen ja käyttäjien tarpeisiin. Työskentely kahdella näytöllä –ilman erillistä näyttöä–  ei ainoastaan anna sinulle suurempaa työalaa - se mahdollistaa myös tehokkaamman eri tehtävien yhtäaikaisen hallinnan. ScreenPad sopeutuu käytössä olevan sovellukseen - joten työskenteletpä sitten laskentataulukon parissa tai katsot Youtube videoita, ScreenPad sopeutuu 15,6 tuumaisen päänäytön sisällön hallintaan tai toisen rinnakkaisen ohjelman samanaikaiseen suorittamiseen. Se on eräänlainen pikavalikko jonka avulla hallitset vaikkapa päänäytöllä pyörivän elokuvan asetuksia – äänenvoimakkuutta, kuvasäätöjä ja siirtymisiä–  ilman että komentoikkuna tai hiiren kursori häiritsee elokuvan katselua. ScreenPad mahdollistaa myös päänäytön jatkamisen ja kahden erillisen ohjelman yhtäaikaisen hallinnan; voit silmäillä sosiaalista mediaa ScreenPad -näytöltä samalla kun kirjoitat esseetä, tai kun teet Excel –taulukkolaskentaa päänäytöltä voit samaan aikaan hallinnoida musiikkisoitintasi ScreenPad:in avulla. Microsoft Office työskentelyyn ScreenPad tuo merkittävän lisäedun, sillä sen avulla voit nopeasti hallita fontteja, kaavoja ja tyylejä ilman niiden etsimistä päävalikoista. Halutessasi voit käyttää ScreenPad -kosketuslevyä myös perinteisenä tasohiirenä painamalla F6 funktionäppäintä joka sammuttaa ScreenPad näyttöominaisuuden. ScreenPad -kosketusnäytön taustakuva on vaihdettavissa haluamaasi visuaaliseen ilmeeseen ja voit myös säätää sen kirkkauden ympäristön valoisuuteen sopivaksi. ScreenPad dedikoidut ohjelmat löydät kätevästi Windows Store palvelusta.

Zenbook Pro 15 on varustettu peräti kuusiytimisellä 8. sukupolven Intel Core i7-8750H –suorittimella. Tehokas suoritin on yhdistetty pelaamiseen sopivan Nvidia GTX 1050 näytönohjaimen kanssa. Tämä DirectX 12 -yhteensopiva näytönohjain tarjoaa kaiken tarvittavan tehon vaativiin tehtäviin, kuten 3D-renderöintiin, CAD –työskentelyyn, 4K UHD -videotoistoon sekä tietokonepelaamiseen. Olipa sitten suunnittelija, kehittäjä tai pelaaja, voit nauttia parhaasta suorituskyvystä silmää miellyttävässä paketissa ZenBook Pro 15:tä käyttäessäsi. Tiedostojen lukunopeus on myös huippuluokkaa ja Windows 10 ja siihen asennetut ohjelmistot toimivat salaman nopeasti luokkansa nopeimmalla 512 Gt: n PCIEG3x4 NVME M.2 SSD:llä ja 16 Gt DDR4 -keskusmuisti nopeuttaa moniajoa. Parhaasta kannettavassa tietokoneessa nähdystä äänentoistosta vastaa yhteistyössä maailmankuulun Harman Kardonin asiantuntijoiden kanssa kehitetty äänentoistokokonaisuus peräti neljällä erillisellä kaiuttimella. Se tarjoaa puhtaan ja laaja-alaisen äänimaailman niin musiikkia kuunnellessa kuin elokuvia katsellessakin. Kaiuttimet toistavat ääntä kirkkaasti ja kattavilla syvyyksillä ilman äänen hajoamista. Taustavalaistu chiclet-näppäimistö tuo käyttömukavuutta ja sen ansiosta pystyt kirjoittamaan laitteella vaivattomasti myös pimeissä olosuhteissa. Integroidun biometrisen sormenjälkitunnistimen avulla laitteeseen pystyy kirjautumaan vaivattomasti ja turvallisesti ilman salasanan syöttämistä.

Koska Zenbook Pro 15 on täydellinen työväline tuottavuustyöhön, on se varustettu kahdella USB-C Thunderbolt 3 -portilla, jotka tarjoavat monipuoliset ja erittäin nopeat yhteydet kaikkein uusimpiin oheislaitteisiin. ZenBook Pro 15 toimii täydellisesti myös liikuteltavana tehokoneena hyvän ja tehokkaan akun ansiosta (pikalataus 60% varaustasoon vain 49 minuutissa), mutta tarvittaessa liität sen Thunderbolt –porttien avulla kahteen 4K 60Hz näyttöön ja kolmanteen näyttöön HDMI –portin kautta. Screenpad mukaanlukien käytössäsi on siis ennätykselliset viisi näyttöä. Halutessasi vielä enemmän grafiikkatehoa, on ZenBook Pro 15 yhteensopiva ASUS ROG XG Station Pro –grafiikkatelakan kanssa. ZenBook Pro 15 on yhteensopiva myös Asus Pen Stylus –kynän kanssa.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot

 • Näyttö: 15,6" kosketusnäyttö, Full HD (1920 x 1080), Ultra Slim, Wide View, Glare
 • Suoritin: Intel Core i7-8750H, 2,2 GHz (9M Cache, turbo jopa 4,1 GHz)
 • Näytönohjain: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti (4 Gt GDDR5)
 • Keskusmuisti: 16 Gt DDR4
 • Kiintolevy: 512 Gt M.2 SSD
 • Liitännät: 1x HDMI, 2x USB 3.0, 2x USB3.1 Type-C (Gen2) with Thunderbolt
 • Yhteydet: 802.11ac (Dual band) 2*2 – Gigabit WiFi, Bluetooth 5.0
 • Ääni: Sisäänrakennettu kaiutin ja mikrofoni
 • Web-kamera: VGA-kamera
 • Sormenjälkilukija: Kyllä
 • Muistikorttipaikka: microSD
 • Optinen asema: Ei
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10 64-bit
 • Akku: 71 Wh, 8-kennoinen Li-ion
 • Mitat: 36,5 x 25,1 x 1,55-1,89 cm
 • Paino: 1,89 kg
 • Takuu: 24 kk
Video
8703
Asus ZenBook Pro 15,6"