Asus

Zenbook 14"

 • Ultrakannettava erinomaisella teknisellä suorituskyvyllä ja mykistävän kauniilla ulkokuorella
 • Kompakti mutta kevyt täysmetallinen runko - paino vain 1,19kg ja paksuus vain 1,59 cm
 • ErgoLift-sarana parantaa kirjoitustuntumaa, jäähdytystä ja äänentoiston laatua

Valitse väri: sininen

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 päivää.

Valitse laitteen maksutapa

Maksan kerralla
1249
Maksan osissa
34,70€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 1249 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
52,05€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 1249 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
104,09€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 1249 €.

12 kk. Korko 0 %
Näytön koko
14"
Suoritin
Intel Core i7-8565U
Keskusmuisti
16 Gt LPDDR3
Kiintolevy
256 Gt M.2 NVME SSD
Näytönohjain
Integroitu
Käyttöjärjestelmä
Windows 10
Tuotekuvaus

ASUS ZenBook 14 asettaa ultrakannettavien riman ennätyksellisen korkealle yhdistämällä erinomaisen teknisen suorituskyvyn mykistävän kauniiseen metalliseen ulkokuoreen. Uudessa Zenbook 14 -ultrakannettavassa ei ole haettu pelkästään tehokasta suorituskykyä vaan tavoitteena on ollut tasapainoinen kokonaisuus, joka on suurempi kuin sen yksittäiset osat.  Magnesium-alumiini seoksesta valmistettu täysmetallinen runko yhdessä NanoEdge näytön kanssa tekevät tästä 14,0” tuumaisesta ZenBook 14:sta suorituskykyynsä nähden uskomattoman kompaktin – se on ainoastaan 1,19 kg kevyt ja 1,59 cm ohut – siis peräti 13% prosenttia pienempi kuin edeltäjänsä ZenBook UX430. Tehon ja kompaktin muotoilun lisäksi myös käyttömukavuus ja ergonomia ovat huippuluokkaa. Uuteen ErgoLift –tekniikkaan perustuva saranaratkaisu mahdollistaa parhaan mahdollisen äänentoiston, jäähdytyksen ja kirjoitustuntuman.

ZenBook 14:sta terävässä täyspiirtonäytössä on 100-prosenttinen sRGB-värintoisto ja 92 %:n näyttö-runkosuhde. Näyttöä reunustavat olemattoman ohuet lasiset NanoEdge-reunukset, näytössä ei siis ole erillisiä fyysisiä näytönkehyksiä. Paksujen reunuksien puuttuessa voidaan puhua todellisesta ”Edge to Edge” näytöstä. Ohuista reunuksista huolimatta webkamera on edelleen oikealla paikallaan näytön yläpuolella. ZenBook 14 kannettavan webkamera on Windows Hello -yhteensopiva 3D IR -kamera, jossa on kannen avaamisesta aktivoituva kasvojentunnistus – kannettava tunnistaa sinut ja voit ryhtyä heti töihin. Käyttömukavuudesta puhuttaessa, nykytrendin mukaan moni kannettava tietokone kärsii huonosta näppäimistöstä pyrittäessä toteuttamaan yhä ohuempia runkoja – näppäimistön kulkusyvyydelle ei tällöin ole yksinkertaisesti tilaa, ja täten näppäimistön tarjoama fyysinen vaste voi olla olematon ja kirjoitustuntuma heikko. ZenBook 14 mallissa käyttömukavuutta ei ole uhrattu, ja sen taustavalaistussa näppäimistössä on 1,4 mm:n näppäinten kulkusyvyys, joka takaa miellyttävän kirjoituskokemuksen. Kirjoituskokemusta parantaa myös ErgoLift-sarana, joka nostaa kannettavan pohjan miellyttävämpään ja ergonomiseen kirjoituskulmaan. Samalla Ergolift tehostaa komponenttien jäähdytystehoa mahdollistaessaan koneen alapuolelle paremman ilmavirran: ZenBook 14 imee viileää ilmaa tämän ylimääräisen tilan läpi ja vastavuoroisesti puhaltaa lämmintä ilmaa ulos sarana-alueen kautta. Kolmas ErgoLift –saranan hyöty on parantunut äänentoisto, sillä saranaratkaisun luoma tyhjä tila mahdollistaa paremman äänentoiston kaiuttimien ollessa irti pöydän pinnasta. Äänentoisto on myös teknisesti edistyksellinen; ASUS Golden Ear -tiimi toimi yhteistyössä Harman Kardonin ääniasiantuntijoiden kanssa kehittääkseen kaksi korkealaatuista stereokaiutinta surround –äänitehosteilla.

Tuottavuus ja käyttömukavuus on huomioitu myös ZenBook 14:n teknisissä ratkaisuissa. Kevyen ja ohuen rungon sisään kätkeytyy uusimman sukupolven Intel Core i7-8565U suoritin, keskusmuistina moniajoa sujuvoittaa 16 Gt LPDDR3 (alhainen virrankulutus tehoon nähden) -muisti ja tallennustilaksi on valittu äärimmäisen nopea 256 Gt PCIEG3x2 NVME protokollan SSD kiintolevy. Käyttöjärjestelmä ja ohjelmat latautuvat täten ilman odottelua. Jos työsi ei vaadi suuria tehoja, voit aktivoida tietokoneen hiljaisen tilan, joka laskee suorittimen kellotaajuutta ja hiljentää kannettavan lähes äänettömäksi. Tasaisen langattoman yhteyden takaamiseksi ZenBook 14:ssa on yksi maailman nopeimmista Gigabit MU-MIMO AC WiFi moduuleista, jonka ansiosta yhteys tietokoneestasi maailmalle on paras mahdollinen. ZenBook 14:n laadun ja kestävyyden puolesta puhuu sille annettu MIL-STD 810G sertifiointi. Suomeksi sanottuna, se on suunniteltu kestämään tavallista kannettavaa suurempia korkeuden-, kosteuden- ja lämpötilanvaihteluja. Se on läpäissyt myös alan vaativimmat tiputus- ja tärinätestit. ZenBook 14 on siis täydellinen kumppani vaativaan tehokäyttöön nyt ja tulevaisuudessa. Vankan rungon sisälle kätkeytyy tehokas akku, joka takaa virran koko työpäiväksi. 13 tunnin akkukestolla voit työskennellä koko päivän ja kotiin tultuasi suoratoistaa sarjoja lataamatta akkua välillä. Tuottavuuden takaamiseksi ZenBook 14 ultrakannettavan sivuista löytyy niin täysikokoinen HDMI, perinteinen USB 2.0, kuin USB 3.1 Type-A sekä USB-C Gen 2 liitäntä. Käyttömukavuuden pohjalta käytössäsi on myös perinteinen kuulokeportti sekä Micro SD kortinlukija, joiden avulla liität langalliset kuulokkeesi ja kamerasi muistikortin ilman tarvetta erillisille adaptereille. Mikäli haluat liittää laitteesi langalliseen verkkoon, onnistuu se kätevästi mukana toimitettavan USB -> RJ-45 verkkosovittimen avulla. Sovittimen lisäksi saat myös tyylikkään Zen –suojataskun jossa kuljetat silmäterääsi turvallisesti.

Tekniset tiedot
 • Näyttö: 14" Full HD (1920x1080), ultra slim, 300 nits, anti-glare, wide view
 • Prosessori: Intel Core i7-8565U 1,8 GHz (8M välimuisti, turbo jopa 4,1 GHz)
 • Käyttöjärjestelmä: Windows 10
 • Keskusmuisti: 16 Gt LPDDR3
 • Näytönohjain: Integroitu
 • Kiintolevy: 256 Gt M.2 NVME SSD
 • Akku: 50 WHrs, 3S1P, 3-kennoinen litiumioniakku
 • Muistikorttipaikka: microSD
 • Liitännät: 1x USB 2.0, 1x USB 3.1 Type A, 1x USB 3.1 Type-C, 1x HDMI, 1x kuuloke/mikrofoniliitäntä
 • Yhteydet: 802.11ac+Bluetooth 5.0 (Dual band) 2*2
 • Web-kamera: HD IR/RGB -yhdistelmäkamera
 • Optinen asema: Ei
 • Mitat: 31,9 x 19,9 x 1,59 cm
 • Paino: 1,19 kg
 • Pakkauksen sisältö: USB -> RJ-45 verkkosovitin, Zen-suojatasku
 • Takuu: 24 kk
Video
9783
Asus Zenbook 14"