Apple

MacBook Pro 13,3" M1 (2020) 512 Gt

MYD92KS/A MYDC2KS/A Katso videoarvostelut
 • Huippunopea M1-siru määrittelee tehokkuuden uudelleen
 • 20 tunnin akunkeston ansiosta virta ei lopu kesken
 • Tyylikäs Retina-näyttö takaa terävät tekstit, kirkkaat valkoiset, tummat mustat ja erinomaisen resoluution

Lue Apple MacBook Air 13,3" M1 (2020) ja MacBook Pro 13,3" M1 (2020) -kannettavien esittely Yhteisöstä

Valitse väri: harmaa hopea

Saatavuus- ja toimitustiedot

Vain muutama jäljellä!

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Varastossa

Toimitusaika 1-2 arkipäivää.

Valitse laitteen maksutapa

Maksan kerralla
1709
Maksan osissa
47,48€/kk

36 kk maksuajalla. Yhteensä 1709 €.

36 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
71,21€/kk

24 kk maksuajalla. Yhteensä 1709 €.

24 kk. Korko 0 %
Maksan osissa
142,42€/kk

12 kk maksuajalla. Yhteensä 1709 €.

12 kk. Korko 0 %
Näytön koko
13,3"
Suoritin
Apple M1
Keskusmuisti
8 Gt
Kiintolevy
512 Gt SSD
Näytönohjain
8-ytiminen
Käyttöjärjestelmä
macOS Big Sur
Tuotekuvaus

Apple MacBook Pro 13,3" M1 (2020)

Täysiverinen Pro: M1-siru määrittelee kokonaan uudelleen 13 tuuman MacBook Pron vauhdin ja tehot. Jopa 2,8 kertaa parempi prosessorin suorituskyky kuin edellisessä sukupolvessa. Jopa 5 kertaa nopeammat grafiikat. Kaikkien aiko­jen edistyksellisin Neural Engine, joka mahdollistaa jopa 11 kertaa nopeamman kone­oppimisen. Ja jopa 20 tunnin akunkesto, enemmän kuin missään Macissa ikinä.

 

M1-siru

Applen M1-järjestelmäsiru (SoC) sisältää vaikuttavat 16 miljardia transistoria. Yhteen pienen pieneen siruun on integroitu mm. prosessori, näytön­ohjain, Neural Engine ja liitännät. M1 on enemmän kuin edistysaskel Macille: sen uskomaton suoritus­kyky, räätälöidyt teknologiat ja alan johtava energia­tehokkuus vievät Macin kokonaan uudelle tasolle. M1-siru tekee MacBook Prosta äärimmäisen nopean ja tehokkaan. Sen 8-ytiminen prosessori suoriutuu monimutkaisista työnkuluista ja vaativista tehtävistä leikiten ja uskomattoman energia­tehokkaasti. Kaikkiaan prosessointiteho on jopa 2,8 kertaa edellistä sukupolvea parempi.

M1-sirussa yhdistyvät neljä suorituskyky-ydintä ja neljä tehok­kuus­ydin­tä, jotka hoitavat yhdessä vaativat monisäikeistykseen perustuvat tehtävät. Lopputuloksena on suoritus­kyvyn harppaus murto-osalla tehosta sekä merkittävä parannus akunkestoon.

Käännä koodia huomattavasti lyhyemmässä ajassa. Äänitä, miksaa ja masteroi ammattitason musiikkia Logic Prolla. Käytä reilusti raitoja, liitännäisiä ja virtuaali-instrumentteja. Luo upeita kuvia Adobe Lightroomilla ennen­näkemättömällä nopeudella ja herkkyydellä.

 

8-ytiminen näytön­ohjain

M1:n näytön­ohjaimen ansiosta MacBook Pro painii täysin omassa sarjassaan. M1-sirussa on maailman nopeimmat integroidut grafiikat. Näin peleillä ja projekteilla on käytössään jopa kahdeksan erillistä ydintä. Tämä tarkoittaa viisi kertaa nopeampaa graafista suorituskykyä edelliseen sukupolveen verrattuna.

Kahdeksan tehokasta grafiikkaydintä varmistavat sujuvammat, nopeammat ja usko­mat­toman upeat grafiikat – tämä MacBook Pro on nähtävä, jotta sen uskoo todeksi. 8K-videot toistuvat saumattomasti, ja grafiikoiltaan vaativat työnkulut hoituvat silmänräpäyksessä.

Renderöi 3D-kohteita jopa viisi kertaa nopeammin Final Cut Prossa. Suunnittele monimutkaisia näkymiä Unityllä vaivattomasti jopa kolme kertaa nopeammilla grafiikoilla. Ja koe henkeä­salpaavan nopeat ja super­sujuvat kuva­nopeudet, kun siirryt pelimaailman pyörteisiin. Anna katseesi hurmioitua maailman nopeimmissa integroiduissa grafiikoissa, mitä henkilökohtaisesta tietokoneesta voi löytyä.

 

Koneoppiminen ja Neural Engine

Koneoppiminen nopeuttaa merkit­tävästi mm. video­analyysia, puheen­tunnistusta ja kuva­prosessointia. M1-siru, 16-ytiminen Neural Engine ja useat eri tekno­logiat vievät MacBook Pron kone­oppimisen uudelle tasolle.

M1-siruun integroidut kone­oppimisen tekno­logiat avaavat rajattomat mahdollisuudet Mac-apeille. Kone­oppimisen ansiosta apeilla voidaan rakentaa ja soveltaa valtavaan datamäärään perustuvia malleja. Näin apit voivat esimerkiksi tunnistaa kuvista ja videoista ystäviä ja perheenjäseniä, muuntaa puhuttua luonnollista kieltä tekstiksi ja jopa analysoida ääntä naurun ja aplodien tunnistamiseksi. Yksityisyyden suojaamiseksi tämä data prosessoidaan laitteella salaman­nopeasti.

M1-sirun 16-ytiminen Neural Engine voi käsitellä jopa 11 biljoonaa lasku­toimitusta sekunnissa mahdollistaen työnkulut, joita et kuvitellut mahdollisiksi – esimerkiksi djay Pro AI ‑apilla voi erotella minkä tahansa kappaleen instrumentti‑ ja lauluosiot reaaliajassa.

Koko M1-siru on suunniteltu koneoppimista silmällä pitäen. Prosessori, näytön­ohjain ja Neural Engine on kukin suunniteltu erityyppisiä kone­oppimisen työnkulkuja varten. Oma kone­oppimisen suoritus­kyky­ohjain puolestaan hajauttaa kone­oppimisen tehtävät oikeisiin pakkoihin suoritus­kyvyn maksimoimiseksi. Kaksi erillistä kone­oppimisen kiihdytintä on suunniteltu nopeaan matriisitulojen laskentaan, ja ne voivat käsitellä jopa biljoona lasku­toimitusta sekunnissa. Tämä sopii erin­omaisesti vähäisen viiveen kone­oppimisen tehtäviin, joissa ei edellytetä Neural Enginen valtavaa tehoa.

 

macOS Big Sur

macOS Big Sur on suunniteltu ottamaan kaikki hyöty irti M1-sirusta, mikä tekee Macista entistä monipuolisemman ja tuntuvasti tehokkaamman. Tehokkaita päivityksiä apeille. Tyylikäs uusi ulkoasu. Alan johtavat suojaus­ominaisuudet ja luokkansa paras tietoturva. M1-siru ja macOS Big Sur varmistavat yhdessä koko järjestelmän nopeuden: päivittäiset tehtävät sujuvat nopeammin, kuvien selaamisesta Safarissa surffaamiseen. Kaikkein kovimmin työtään tekevät apit saavat kaiken tarvitsemansa tehon. Nyt voit ensimmäistä kertaa käyttää iPhone‑ ja iPad-suosikkiappejasi suoraan macOS Big Surissa. Käytössäsi on siis kaikkien aiko­jen suurin valikoima Mac-appeja.

 

Retina-näyttö: elämän värit elämää suurempina

Tyylikkäällä Retina-näytöllä kuvista tulee uudella tavalla yksityis­kohtaisia ja aidon­tuntuisia. Teksti on terävää ja selkeää. Kirkas LED-tausta­valaistus tuottaa syvät mustat ja kirkkaat valkoiset. Laajan P3-väri­skaalan ansiosta vihreät ja punaiset näyttävät kylläi­semmiltä kuin sRGB:ssä. Lisäksi jokaisessa MacBook Prossa on True Tone ‑tekno­logia, joka säätää valko­tasapainoa automaat­­tisesti ympäröivän valon värilämpö­­tilaa vastaavaksi ja tekee katselu­kokemuksesta luonnol­lisemman.

 

Kamera ja mikrofonit

M1:n ansiosta FaceTime HD ‑kamera pystyy nyt ottamaan kaiken irti uusimmasta kuva­prosessoris­tamme. Video­neuvottelujen kuvanlaatu paranee, ja varjoisten ja kirkkaiden kohtien yksityiskohdat nousevat paremmin esiin. Uudet studiotason mikrofonit tuovat äänesi selkeästi kuuluville niin kokouksissa kuin podcastia pitäessä ja ystävien ja perheen­jäsenten kanssa jutellessa.

M1-siru jopa auttaa sinua näyttämään parhaan puolesi. Yksityiskohdat näkyvät hämärässäkin valaistuksessa kirkkaasti paremmin. Edistyksellinen kohinan­vaimennus tekee tummista alueista entistä tarkempia. Kasvojen­­tunnistus puolestaan säätää Neural Enginen avulla valko­tasapainon ja valotuksen niin, että ihon sävyistä tulee luonnollisempia.

 

Magic Keyboard: pidä homma näpeissäsi

Magic Keyboardilla teet kaiken nopeammin ja tehokkaammin. Parannetun saksimekanismin ansiosta kirjoitta­minen sujuu tarkasti, miellyttävästi ja hiljaisesti. Eniten käyttämäsi komennot ovat juuri siellä, missä niitä tarvitset. Tämä säästää aikaa ja näppäilyä. Ja Touch ID:llä todentaudut nopeasti ja helposti, joten voit kirjautua ja tehdä ostoksia turvallisesti.

 

Touch ID

Tunnistimen kosket­taminen herättää Macin hetkessä, ja painallus lukitsee sen. Sormen­jälkeäsi käyttä­mällä voit vuokrata elokuvia, ostaa appeja tai käyttää esimerkiksi lukittuja dokument­teja tai järjestelmä­asetuksia ilman, että sinun tarvitsee kirjoittaa salasanaasi uudelleen. Kun teet ostoksia verkossa Apple Paylla, Touch ID täyttää toimitus‑ ja laskutus­tietosi automaat­­tisesti jakamatta korttisi tietoja.

Katso kaikki MacBook-kannettavat

Katso kaikki MacBook Pro -kannettavat

Tutustu myös MacBook-tarvikkeisiin, hiiriin sekä tietokonelaukkuihin.

Tekniset tiedot
 • Näytön koko: 13,3"
 • Resoluutio: 2560 x 1600 pikselin natiivitarkkuus, 227 pikseliä tuumalla, tuki miljoonille väreille, kirkkaus 500 nitiä, P3-väriskaala, True Tone -teknologia
 • Paneeli: IPS
 • Kosketusnäyttö: Ei
 • Suoritin: Apple M1
 • Suorittimen teho: 8 ydintä, 16-ytiminen Neural Engine
 • Käyttöjärjestelmä: macOS Big Sur
 • Keskusmuisti: 8 Gt
 • Näytönohjain: 8-ytiminen
 • Ääni: Stereokaiuttimet laajalla dynaamisella alueella, Dolby Atmos -tuki, kolme suuntaavaa mikrofonia
 • Web-kamera: 720p FaceTime HD -kamera
 • Akku: 58,2 Wh litiumpolyneeriakku: 17 h langatonta surffaamista, 20 tuntia elokuvan toistoa Apple TV -apissa, 61 W USB-C-virtalähde
 • Muistikorttipaikka: Ei
 • Liitännät: Latausliitäntä, DisplayPort, Thunderbolt 3, 2. sukupolven USB 3.1, 3,5 mm kuulokeliitäntä
 • Wifi: Langaton 802.11ax wifi 6 ‑verkkotoiminto, IEEE 802.11a/b/g/n/ac ‑yhteensopiva
 • Bluetooth: 5.0
 • Kiintolevy: 512 Gt SSD
 • Optinen asema: Ei
 • Mitat: Korkeus: 1,56 cm Leveys: 30,41 cm Syvyys: 21,24 cm
 • Paino: 1,4 kg
 • Myyntipakkauksen sisältö: 13 tuuman MacBook Pro, 61 W USB‑C-virtalähde, USB‑C-latauskaapeli (2 m)
 • Takuu: 12 kk
 • Asiakastuki: Apple 0800 96372 | https://support.apple.com/fi-fi
 • EAN -koodi: 194252166383
 • Telian tuotekoodi: 9096470
 • Valmistajan tuotekoodi: MYD92KS/A
 • EAN -koodi: 194252167281
 • Telian tuotekoodi: 9096471
 • Valmistajan tuotekoodi: MYDC2KS/A
Video
13494
Apple MacBook Pro 13,3" M1 (2020) 512 Gt