Lahjavinkit ja valmistujaislahjat 2021

Onnea valmistuneelle! Jos etsinnässä on lahja valmistuneelle, tutustu lahjavinkkeihimme. Löydät valikoimastamme monet hyödylliset ja ilahduttavat valmistujaislahjat.

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

TELIA HELPPI

 • Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet täysin käyttövalmiiksi asennettuna helposti?
 • 12 Telia Helppi -palvelupistettä Telia Kaupoissa apunasi. Katso lähin Helppi palvelupisteesi.
 • Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua myös puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen.

Lue lisää Helpistä >

LAITEHUOLLOT YMPÄRI SUOMEN

 • Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti.
 • Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia.
 • Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi.

Lue lisää huoltopalveluistamme >

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1–4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä jopa huomiseksi.

KEVÄÄN VALMISTUJAISIA JA JUHLAHUMUA

Loppukevät on iloisia juhlia täynnä. Tuoreet ylioppilaat, ammattiin valmistuvat, uudet maisterit sekä monet muut juhlistavat saavutuksiaan juuri touko-kesäkuun vaihteessa.

Juhlakauteen on hyvä varautua ajoissa ja harkita, mitä antaa lahjaksi valmistuvalle. Löydät valikoimastamme monet valmistujaislahjaideat, kuten viimeisintä huippuelektroniikkaa edustavat älypuhelimet, tabletit, kannettavat, sekä muut tuotteet. Lue lahjavinkkimme, tutustu tarjoustuotteidemme valikoimaan ja tee hyviä valmistujaislahjalöytöjä.

Mitä valmistujaislahjaksi?

Valmistujaislahjat - paketti rusetilla

LAHJA VALMISTUNEELLE

Alkukesä on valmistujaisten aikaa, joka herättää monet pohtimaan sopivaa lahjaa valmistuvalle. Monelle vastavalmistuneelle mieluisin valmistujaislahja on lahjakortti tai rahalahja, jolla valmistunut voi hankkia mitä itse toivoo.

Vaikka raha onkin toivottu valmistujaislahja, kokee osa lahjanantajista sen hieman persoonattomaksi vaihtoehdoksi. Hyvä vaihtoehto voikin olla antaa valmistujaislahjaksi jotain käytännöllistä.

Valmistujaislahjat - juhlapöytä

Tiedätkö valmistuneen treenaavan tuloshakuisesti? Urheilullinen älykello voisi olla nappi valmistujaislahja. Onko valmistunut suuntaamassa seuraaviin opintoihin? Uusi tietokone on varmasti kovaan käyttöön tuleva lahja valmistuneelle. Suuntaako nuori kesäksi Eurooppaa kiertämään? Laadukkaat kuulokkeet voivat olla tervetullut matkakumppani.

Jos valmistujaislahjaksi suunnittelee tavallista arvokkaampaa lahjaa, kuten esimerkiksi  kannettava tietokone tai viimeisen päälle olevat kaiuttimet, voi sen ostaa kimpassa isommalla porukalla.

Valmistujaislahjat - tulppaanit ja paketti

Hyvä idea voi myös olla tiedustella vastavalmistuvan vanhemmilta, mikä olisi toivottu valmistujaislahja. Valmistujaislahjasta ei kuitenkaan kannata stressata, valmistujaisjuhlien päätarkoitushan on onnitella valmistunutta ja juhlistaa hänen saavutustaan yhdessä.

Oli etsinnässä sitten valmistujaislahja maisterille, ylioppilaalle, ammattiin valmistuvalle tai minkälaiseen muuhun valmistujaistilanteeseen tahansa, löydät monet varteenotettavat valmistujaislahjavaihtoehdot laajasta valikoimastamme!

Valmistujaislahjat tarjousvalikoimasta

Laitetarjouksistamme löydät monta hyvää vaihtoehtoa valmistujaislahjaksi. Laitteet voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.