Isänpäivälahjat

Vuoden 2019 isänpäivä oli ja meni, mutta isää voi muistaa vuoden ympäri. Katso laitetarjouksista faijalle mielekäs lahja!

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
*Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen.
 • Tuo vanha puhelimesi meille - saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin tai tabletti verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

pidennetty palautusoikeus

Pidennetty palautusoikeus on voimassa ajalla 8.11.–24.12.2019 ostetuille tuotteille. Voit palauttaa edellä mainittuna ajanjaksona ostetut tuotteet aina 12.1.2020 asti.

Pidennettyyn palautusoikeuteen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista:

 • puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta)
 • Telia TV digiboksi laajakaistalla.

Pidennetty palautusoikeus edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on voimassa palautettavan tuotteen oston tai palautuksen hetkellä.

Pidennetty palautusoikeus ei koske liittymiä tai palveluita, pelejä tai latauskortteja, joiden sinetti on rikottu.
     
Voit avata saamasi paketin ja tutustua rauhassa sen sisältöön sekä tarkastaa laitteen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketti saa olla avattu, mutta kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana palautuksessa. Laitteiden mahdollinen sisältö ja lukituskoodit on poistettava laitteesta ennen palautusta.

Mikäli laite on palautettaessa myyntikelvoton, veloitamme sinulta laitteen koko myyntihinnan. Laitteen käyttöönotosta johtuva mahdollinen arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan jälkikäteen, kun laitteen palautuskäsittely on tehty.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

Katso kaikki laitetarjoukset

Laitetarjouksistamme löydät varmasti sopivan tuotteen isänpäivälahjaksi. Laitteet voit maksaa kerralla tai osissa, ilman korkoja ja kuluja.

Lahja isälle jolla on jo kaikkea?

Isänpäivälahjan valinta ei lähtökohtaisestikaan ole aina läpihuutojuttu, mutta erityisen haastavaksi tilanne muuttuu, jos on tarve keksiä lahja isälle jolla tuntuu jo olevan aivan kaikki tarvittava – ja ehkä vähän enemmänkin. Mitä lahjaksi isälle joka ei tarvitse mitään?

Harva isä, tai kukaan muukaan, riemastuu saadessaan kodin riesaksi turhaa tavaraa. Myöskään elämykselliset benji-hypyt, skydiving ja muut palan kurkkuun nostattavat riennot eivät ole kaikkia varten. Varma tapa ilahduttaa isää onkin lähestyä isänpäivälahjaa käytännöllisyyden kautta.

Onko isän vanha puhelin tulossa tiensä päähän? Veteleekö viiden vuoden takainen tabletti viimeisiään? Tai toisiko älykello ehkä tukea isän uuteen urheiluharrastukseen? Isänpäivälahja joka tuo saajalleen ilo sekä hyötyä kuitenkaan lisäämättä kodin tavaramäärää on varmasti tervetullut.

Paras isänpäivälahja on ajatuksella annettu

Toiselle hyvä isänpäivälahja tarkoittaa sänkyyn tarjoiltua aamiaista ja korttia. Toiselle paras isänpäivälahja tarkoittaa ylellistä illallista perheen kanssa. Miten valita se paras isänpäivälahja omalle isälle?

Usein paras lahja isälle on annettu ajatuksella. Isänpäivän lahjaidea saattaakin tippua syliin kuin itsestään, kun ryhdyt pohtimaan mistä isäsi pitää, tarvitseeko hän ehkä jotain tai mikä häntä tyypillisesti ilahduttaa. Mikäli esimerkiksi et ole viime aikoina ehtinyt viettää aikaa isäsi kanssa, paras isänpäivälahja voi hyvinkin olla yhdessä vietetty päivä. Harrastaako isäsi ehkä intohimoisesti videopelejä? Häntä voisi ilahduttaa uutuudenkarhea konsolipeli jota takoa.

Perinteissä pysyvä menee harvoin myöskään harhaan. Onko isänpäivälahja ollut vuodesta toiseen Remeksen uusin dekkari sekä ruutukuvioiset aamutossut? Todennäköistä on, että lahja on edelleen enemmän kuin mieluisa.