Gaming Crazy Days on tauolla

Älä kuitenkaan huoli, sillä meiltä löydät laajan valikoiman liittymiä ja tuotteita vuoden ympäri.

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Mikä on Posti Green? Lue lisää.

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Telian liittymäasiakkaana saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet

Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksilla (IPTV).

Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.

Lue tarkat ehdot.

Tilaa uutiskirje ja osallistu 500 € lahjakortin arvontaan

Tilaamalla uutiskirjeen saat tietoa mm. rahanarvoisista asiakaseduista ja kutsuvierastapahtumista. Lisäksi voit voittaa 500 € lahjakortin Telia Kauppaan!

Pelitietokonetarjoukset ja muut löydöt

Gaming Crazy Days on odottamisen arvoinen tarjouskampanja kaikille pelaamisesta kiinnostuneille. Kampanjan tuotetarjonnasta voit löytää lyömättömät pelitietokonetarjoukset, pelituolitarjoukset, pelinäyttötarjoukset sekä monet muut pelaamiseen liittyvät tarjoukset ja aletuotteet.

Alennetut tuotteet sekä alennusten määrät vaihtelevat aina kampanjoittain, mutta tarjolla on useimmiten esimerkiksi pelipöytäkoneita, pelikannettavia, pelihiiriä, pelinäyttöjä sekä pelituoleja huomattavasti alennetuin hinnoin.

Gaming Crazy Days on tarjouskampanja, jota et halua jättää välistä. Esimerkiksi pelitietokonetarjoukset sekä pelikannettavatarjoukset voivat tuoda huomattavia säästöjä pelibudjettiisi.

Pelitarvikkeet edullisesti

Gaming Crazy Daysin pelikuuloketarjoukset, pelinäyttötarjoukset ja kaikki muut tarjoustuotekategoriat pitävät sisällään edullisin hinnoin varustettuja huippupelituotteita tunnetuilta valmistajilta.

Pelitietokonevalikoimaamme kuuluvat esimerkiksi Lenovo-tietokoneet, Acer-tietokoneet sekä HP-tietokoneet. Ammattimaiset kuulokkeet pelaamiseen puolestaan löydät esimerkiksi merkeiltä HyperX, Logitech, Sony sekä Asus.

Huipputason pelaaminen sekä vapaa-ajan pelaaminen jakavat jotain yhteistä. Molemmille on välttämätöntä, että yhteydet ovat kunnossa, jotta pelisessio kulkee sujuvasti. Päivitä kodin laajakaista nopeaksi, niin voit unohtaa sivuseikat ja keskittyä pelaamiseen.