Cyber Monday on käynnissä! Katso tarjoukset >

Suunto-kellot

Valitse omaan tyyliisi sopiva lujatekoinen ja älykäs Suunto-urheilukello terveellisen elämäntavan ylläpitoon. Löydät valikoimastamme Suunto-kellot ammattilaistason urheiluun, urheiluharrastuksen tueksi sekä älykellot päivittäisen aktiivisuuden seurantaan.

älykellon osto-opas

Liittymäasiakkaillemme 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa, niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

TELIA HELPPI

Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet käyttövalmiiksi asennettuna helposti? Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen.

Lue lisää Helpistä

LAITEHUOLLOT YMPÄRI SUOMEN

 • Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti.
 • Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia.
 • Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi.

Lue lisää huoltopalveluistamme

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa. Huolehdimme myymälässä turvaväleistä ja noudatamme tarkkoja hygieniaohjeistuksia, joten voit asioida meillä huoletta.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1–4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä lähetyksenä jopa huomiseksi.

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Suunto 22 mm Athletic 1 -silikoniranneke
Tulossa
Suunto 22 mm Athletic 1 -silikoniranneke
Suunto 22 mm Athletic 1 -silikoniranneke
49
tai osissa alk. 1,37 €/kk
Suunto 22 mm Urban 4 -silikoniranneke
Tulossa
Suunto 22 mm Urban 4 -silikoniranneke
Suunto 22 mm Urban 4 -silikoniranneke
49
tai osissa alk. 1,37 €/kk
Suunto 9 Peak USB-latauskaapeli
Tulossa
Suunto 9 Peak USB-latauskaapeli
Suunto 9 Peak USB-latauskaapeli
39
tai osissa alk. 1,09 €/kk
Suunto 9 Peak -älykello
Suunto 9 Peak -älykello
Suunto 9 Peak -älykello
569
tai osissa alk. 15,81 €/kk
Suunto 9 Peak Titanium -älykello
Suunto 9 Peak Titanium -älykello
Suunto 9 Peak Titanium -älykello
699
tai osissa alk. 19,42 €/kk
Suunto 7 -älykello
Suunto 7 -älykello
Suunto 7 -älykello
379
tai osissa alk. 10,53 €/kk
Suunto Smart -sykevyö
Suunto Smart -sykevyö
Suunto Smart -sykevyö
80
tai osissa alk. 2,23 €/kk
Suunto 3 -älykello
Suunto 3 -älykello
Suunto 3 -älykello
229
tai osissa alk. 6,37 €/kk
Suunto 3 -älykello
Suunto 3 -älykello
Suunto 3 -älykello
229
tai osissa alk. 6,37 €/kk
Suunto 5 -älykello
Suunto 5 -älykello
Suunto 5 -älykello
249
tai osissa alk. 6,92 €/kk
Suunto 24mm -tekstiiliranneke
Suunto 24mm -tekstiiliranneke
Suunto 24mm -tekstiiliranneke
70
tai osissa alk. 1,95 €/kk
Suunto 20mm Suunto 3 -silikoniranneke
Suunto 20mm Suunto 3 -silikoniranneke
Suunto 20mm Suunto 3 -silikoniranneke
39
tai osissa alk. 1,09 €/kk
Näytä lisää Näytä kaikki (13)

suunto-urheilukellot

Elä terveellisempää ja aktiivisempaa elämää Suunto-älykellon avulla. Aktiivisuusranneke tai urheilukello on oiva apuväline hyvinvointisi seurantaan. Valikoimastamme löydät Suunto-kellot niin jokapäiväistä aktiivisuuttaan seuraaville kuin ammattiurheilijoillekin. 

Luo henkilökohtaisiin tarpeisiin mukautuvan harjoittelusuunnitelma, seuraa sykettäsi tai ota älykello mukaan extreme-urheilureissulle. Suunto-kellojen valikoimasta löytyy jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuva Suunto-älykello.  

Suunto-kellot ovat uraauurtavia ja innovatiivisia urheilukelloja. Suunto-urheilukelloja käyttävät niin ammattilaiset kuin harrastajatkin, eikä ihme. Vertaistaan hakeva akunkesto, tarkka GPS ja koetteleviakin olosuhteita kestämään suunniteltu design puhuvat puolestaan.

Suunto-älykellon lisätarvikkeet

Täydennä Suunto-kokemuksesi, ja nappaa uuden Suunto-älykellosi kylkeen sopivat lisävarusteet. Ota Suunto-sykemittaristasi kaikki irti hankkimalla myös Suunto Smart Sensor -sykeanturi. Sykeanturi, yhdessä yhteensopivan Suunto-sykemittarin / -älykellon kanssa, mittaa sykkeesi tarkasti urheilulajista riippumatta. Sykeanturi on pienikokoinen ja hyvin istuva.

Löydät lisävarustevalikoimastamme Suunto-älykellon kumppaniksi myös erilaiset vaihtorannekkeet sekä latauskaapelit Suunto-kelloille.

suunto-kellot moneen makuun

Suunto-kellot on varustettu mitä moninaisemmilla ominaisuuksilla. Minkälaiseen käyttöön sinä tarvitset älykelloa? Onko kello tulossa päivittäisen aktiivisuutesi seuraamiseen? Vai onko kellon tarkoitus olla kumppanisi valmistautuessasi fysiikkaasi koettelevaan urheilukisaan? Tutustu Suunto-kellojen valikoimaan, ja valitse parhaiten omat tarpeesi täyttävä älykello.

Elä terveellisemmin, voi paremmin. Suunto 3 Fitness on lujatekoinen ja älykäs Suunto-urheilukello terveellisen elämäntavan jokapäiväiseen ylläpitoon. Käytä esimerkiksi mukautuvaa harjoittelunohjausta, ja anna Suunto 3 -kellon luoda sinulle tavoitteisiisi sopivaksi muovattu harjoittelusuunnitelma.

Vankka Suunto 9 sekä Suunto 9 Baro ovat oivia kumppaneita pitkään, rankkaan harjoitteluun ja kilpailuun sekä extreme-seikkailuihin. Suunto 9 on virtaviivainen GPS-urheilukello, jonka akku kestää pitkään. Suunto 5 on niin ikään kestävä treenikumppani, jonka kestävyys on testattu ankarissa olosuhteissa.

Suunto 7 erottuu edukseen, sillä tämä Suunto-älykello pitää sisällään yli 70 valmiiksi määriteltyä lajia, ilmaiset offline-kartat sekä yksityiskohtaisetn terveyden seurannan.

Kun uusi Suunto-älykello on valittu, tutustu myös laajaan valikoimaamme älypuhelimia. Ajan tasalla oleva puhelin on oiva kumppani älykellolle. Löydät valikoimastamme esimerkiksi Huawei-puhelimet, Sony Xperia -puhelimet, Samsung Galaxy -puhelimet sekä kaikki kuumimmat iPhone-puhelimet.

Tutustu myös loppuvuoden kampanjoihimme. Huippusuosittu Black Week tuo tullessaan ostospäivät Singles' Day 2021, Black Friday 2021 sekä Cyber Monday 2021, jotka kattavat laajan valikoiman tuotteita. Meiltä löydät myös isänpäivän lahjaideat sekä joululahjat 2021.