Postin lakosta johtuen sim-kortit toimitetaan maksuttomina postipaketteina. Pakettitoimitukset kulkevat lakosta huolimatta. Lue lisää »

Suunto-kellot

Valitse omaan tyyliisi sopiva Suunnon lujatekoinen ja älykäs urheilukello terveellisen elämäntavan ylläpitoon. Valikoimastamme Suunto-kelloja löydät urheilukellot ammattilaisille sekä älykellot päivittäisen aktiivisuuden tai urheiluharrastuksen seuraamiseen.

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
*Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi tai tablettisi uuteen.
 • Tuo vanha puhelimesi meille - saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin tai tabletti verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä saat hyvityksen uuden puhelimen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

Telia Laitevakuutus

 • Helppo - ilmoita vahingosta kätevästi netissä!
 • Nopea - korvaava laite parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi!
 • Edullinen - ei ikävähennystä - tilalle vähintään vastaava laite!

Telia Laitevakuutus on kattava turva laitteen äkillisen ja ulkoisen syyn aiheuttaman rikkoutumisen varalle. Jos vaikka kännykkäsi putoaa ja lasi rikkoutuu, saat korvaavan puhelimen parhaimmillaan jo seuraavaksi arkipäiväksi. Vahinkotilanteessa maksat vain omavastuun.

Voit tilata vakuutuksen ostaessasi uuden laitteen joko netissä tai Telian myymälästä. Vakuutuksen myöntää AIG Europe S.A. sivuliike. Telia Finland Oyj toimii AIG:n asiamiehenä Telia Laitevakuutuksen myynnissä.

Lue lisää laitevakuutuksesta >

Telia Rahoitus -sopimus

 • Ei korkoja, ei kuluja, maksa kerralla tai osissa.
 • Jopa 36 kuukautta korotonta maksuaikaa laiteostoksellesi.
 • Luoton todellinen vuosikorko 0 %.
 • Ei sitoutumista liittymään.
 • Yksi luottotili. Kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle.
 • Voit koska tahansa maksaa luoton kokonaan pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän.

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

pidennetty palautusoikeus

Pidennetty palautusoikeus on voimassa ajalla 8.11.–24.12.2019 ostetuille tuotteille. Voit palauttaa edellä mainittuna ajanjaksona ostetut tuotteet aina 12.1.2020 asti.

Pidennettyyn palautusoikeuteen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista:

 • puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät)
 • kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta)
 • Telia TV digiboksi laajakaistalla.

Pidennetty palautusoikeus edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on voimassa palautettavan tuotteen oston tai palautuksen hetkellä.

Pidennetty palautusoikeus ei koske liittymiä tai palveluita, pelejä tai latauskortteja, joiden sinetti on rikottu.
     
Voit avata saamasi paketin ja tutustua rauhassa sen sisältöön sekä tarkastaa laitteen ominaisuudet ja toimivuuden. Palautetun tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Paketti saa olla avattu, mutta kaikkien myyntipakkauksen sisältämien tarvikkeiden tulee olla mukana palautuksessa. Laitteiden mahdollinen sisältö ja lukituskoodit on poistettava laitteesta ennen palautusta.

Mikäli laite on palautettaessa myyntikelvoton, veloitamme sinulta laitteen koko myyntihinnan. Laitteen käyttöönotosta johtuva mahdollinen arvon alentuminen tai myyntikelvottoman laitteen arvo laskutetaan jälkikäteen, kun laitteen palautuskäsittely on tehty.

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia.Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green-lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1-2 arkipäivää. Toimitukset ma-la klo 19 mennessä. Saat viestin kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1-4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Suunto 3 Fitness -älykello
Suunto 3 Fitness -älykello
Suunto 3 Fitness -älykello
169
tai osissa alk. 4,70 €/kk
Suunto 5 -älykello
Suunto 5 -älykello
Suunto 5 -älykello
329
tai osissa alk. 9,14 €/kk
Suunto 3 Fitness -älykello
Suunto 3 Fitness -älykello
Suunto 3 Fitness -älykello
159
tai osissa alk. 4,42 €/kk
Suunto 9 Baro -älykello + sykevyö
Suunto 9 Baro -älykello + sykevyö
Suunto 9 Baro -älykello + sykevyö
649
tai osissa alk. 18,03 €/kk
Suunto 9 Baro -älykello + sykevyö
Suunto 9 Baro -älykello + sykevyö
Suunto 9 Baro -älykello + sykevyö
649
tai osissa alk. 18,03 €/kk
Suunto 9 -älykello
Suunto 9 -älykello
Suunto 9 -älykello
399
tai osissa alk. 11,09 €/kk
Suunto 9 Baro -älykello
Suunto 9 Baro -älykello
Suunto 9 Baro -älykello
649
tai osissa alk. 18,03 €/kk
Suunto 9 Baro -älykello
Suunto 9 Baro -älykello
Suunto 9 Baro -älykello
699
tai osissa alk. 19,42 €/kk
Suunto 9 Baro -älykello
Suunto 9 Baro -älykello
Suunto 9 Baro -älykello
509
tai osissa alk. 14,14 €/kk
Suunto 9 Baro -älykello
Suunto 9 Baro -älykello
Suunto 9 Baro -älykello
699
tai osissa alk. 19,42 €/kk
Suunto Magnetic Black USB-kaapeli
Tilapäisesti loppu
Suunto Magnetic Black USB-kaapeli
Suunto Magnetic Black USB-kaapeli
29
tai osissa alk. 0,81 €/kk
Suunto Smart Sensor -sykeanturi
Suunto Smart Sensor -sykeanturi
Suunto Smart Sensor -sykeanturi
80
tai osissa alk. 2,23 €/kk
Näytä lisää

suunto-kellot

Elä terveellisempää ja aktiivisempaa elämää Suunto-älykellon avulla. Aktiivisuusrannekkeella tai älykellolla seuraat hyvinvointiasi vaivatta. Valikoimastamme löydät Suunto-kellot niin jokapäiväistä aktiivisuuttaan seuraaville kuin ammattiurheilijoillekin. 

Luo henkilökohtaisiin tarpeisiin mukautuvan harjoittelusuunnitelma, seuraa sykettäsi tai ota kello mukaan extreme-urheilureissulle. Suunto-urheilukellovalikoimasta löydät jokaiseen käyttötarkoitukseen soveltuvan Suunto-kellon.  

Suunto-kellot ovat uraauurtavia ja innovatiivisia urheilukelloja. Suunto-urheilukelloja käyttävät niin ammattilaiset kuin harrastajatkin, eikä ihme. Vertaistaan hakeva akunkesto, tarkka GPS ja koetteleviakin olosuhteita kestämään suunniteltu design puhuvat puolestaan.

Suunto syntyi Suomessa yli 80 vuotta sitten. Suunto loi alun perin nimeä laadukkaiden kompassien sekä sukellusinstrumenttien valmistajana. Suunnon niinikään mainetta niittäneet älykkäät urheilukellot sekä sykevyöt tulivat markkinoille vasta huomattavasti myöhemmin. Todellinen suomalainen menestystarina jatkaa kulkuaan synnyinmaallaan, sillä Suunnon pääkonttori sekä tuotantolaitos löytyvät Suomesta.

suunto 3 fitness

Elä terveellisemmin, voi paremmin. Suunto 3 Fitness on lujatekoinen ja älykäs urheilukello terveellisen elämäntavan jokapäiväiseen ylläpitoon. Suunto 3 Fitness -kellon sisältämä aktiivisuuden, stressin sekä palautumisen seurantaominaisuudet antavat kokonaisvaltaisen kuvan päivästäsi. Käytä esimerkiksi mukautuvaa harjoittelunohjausta, ja anna Suunto 3 -kellon luoda sinulle tavoitteisiisi sopivaksi muovattu harjoittelusuunnitelma.

suunto 9 baro

Vankka Suunto 9 tai Suunto 9 Baro on oiva kumppani pitkään, rankkaan harjoitteluun ja kilpailuun sekä extreme-seikkailuihin. Suunto 9 on virtaviivainen GPS-urheilukello, jonka akku kestää pitkään. 

Suunto 9 -urheilukellosta sekä Suunto 9 Barosta löytyvät kolme esimääriteltyä akkutilaa antavat älykellolle tallennusaikaa 25 tunnista jopa 120 tuntiin.