Apple Watch Series 6

Uudet Apple Watch Series 6 -kellot ovat täällä! Apple Watch 6 -kellosta löydät innovatiivisia terveyden seurantaan ja liikuntaan liittyviä toimintoja, kuten veren happitason mittaus, sydämen EKG-käyrää näyttävän apin, uusia treenityyppejä sekä paljon muuta. Myös Apple Watch 6 -kellon ulkoasu, käytettävyys sekä uusin käyttöjärjestelmä watchOS 7 erotttavat kellon edeltävistä kellomalleista. Tutustu koko valikoimaan!

älykellon osto-opas

Telian liittymäasiakkaille 3 vuoden takuu puhelimiin ja tabletteihin

 • Liittymäasiakkaanamme saat 3 vuoden takuun ostamillesi matkapuhelimille sekä tableteille.
 • Telian takuun pidennys jatkuu vastaavilla ehdoilla, kuin laitevalmistajan myöntämä takuu.
 • Ei epäselviä ikävähennyksiä - kolmantena vuonna korjaamme laitteen tai hyvitämme ostohinnasta puolet.
Takuun pidennykseen ovat oikeutettuja kaikki Telia Finlandin kuluttaja-asiakkaat, joilla on vähintään yksi seuraavista tuotteista: Puhelinliittymä (pois lukien Prepaid-liittymät), mobiililaajakaista (pois lukien Prepaid-liittymät), kodin laajakaista (pois lukien Taloyhtiönetti ilman lisänopeutta) tai Telia TV digiboksi laajakaistalla (IPTV).
 
Takuun pidennys on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Takuun pidennys edellyttää, että jokin yllä lueteltujen tuotteiden sopimuksista on säilynyt katkotta yhtäjatkoisesti laitteen ostosta sen rikkoutumiseen.
 
 

VAIHTODIILILLÄ VAIHDAT EDULLISESTI

 • Säästä rahavarantojasi sekä luonnonvaroja ja vaihda vanha puhelimesi, tablettisi tai älykellosi uuteen.
 • Tuo vanha laitteesi meille – saat reilun hyvityksen ostaessasi uuden. Hoidamme vanhat laitteet tietoturvalliseen kierrätykseen. 

Tilaa uusi puhelin, tabletti tai älykello verkkokaupasta ja tuo vanha laitteesi Telia Kauppaan 35 päivän kuluessa niin saat hyvityksen vanhasta laitteestasi tuotehyvityksenä tai lahjakorttina Telia Kauppaan. Mikäli hankit uuden laitteen Telia Kaupasta tai Express-pisteeltä, saat hyvityksen uuden laitteen hinnasta heti kassalla.

Katso paljonko saat rahaa laitteestasi >

NOUTO MYYMÄLÄSTÄ 0 €

Toimitusaika 1-2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

 

Telia Rahoitus -sopimus

 • Korko 0 %, ei kuluja
 • Jopa 3 vuotta korotonta maksuaikaa
 • Ei sitoutumista liittymään
 • Voit maksaa velan kerralla pois tai lyhentää luottoa laskutettua summaa enemmän
 • Yksi luottotili eli kaikki laitteet samalle tilille ja laskulle
 • Valitset luottorajasi itse

Näin se toimii:

 1. Valitse verkkokaupastamme mieluisa laite ja haluamasi maksuaika.
 2. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.
 3. Saat luottopäätöksen heti ja toimitamme tilauksesi ilmastoystävällisesti jopa huomiseksi.

Telia helppi

 • Haluatko puhelimet, tabletit tai tietokoneet täysin käyttövalmiiksi asennettuna helposti?
 • Nyt jo 26 Telia Helppi -palvelupistettä Telia Kaupoissa apunasi. Katso lähin Helppi palvelupisteesi.
 • Helpin asiantuntijat auttavat ja opastavat sinua myös puhelimitse tai kotonasi ympäri Suomen

Lue lisää Telia Helpistä

Laitehuollot ympäri Suomen

 • Yli 70 pistettä ympäri Suomen, joiden kautta korjautat laitteesi helposti, nopeasti ja edullisesti.
 • Huoltomme on valmistajien valtuuttama merkkihuolto ja käytämme aina vain valmistajan alkuperäisosia.
 • Kätevä itsepalveluportaali käytössäsi.

Lue lisää Telian huoltopalveluista

Nouto myymälästä 0 €

Toimitusaika 1–2 tuntia. Voit tilata myymälästä löytyviä tuotteita verkosta ja noutaa ne myymälästä jopa kahdessa tunnissa! Lähetämme tekstiviestin, kun tilaus on noudettavissa.

Nouto Postin pakettiautomaatista 2,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa valitsemastasi automaatista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Nouto lähimmästä postista 4,90 €

Toimitusaika 1–2 arkipäivää. Toimitukset ma–la klo 19 mennessä. Saat viestin, kun paketti on noudettavissa lähimmästä postista. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä.

Kotiinkuljetus alk. 14,90 €

Toimitusaika 1–4 arkipäivää. Toimitusajankohta sovitaan kanssasi. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä. Toimitus kuljetetaan ilmastoystävällisenä Posti Green -lähetyksenä jopa huomiseksi.

Mikä on Posti Green? Lue lisää >

Rajaa ja järjestä
Tyhjennä filtterit
Järjestys
Valmistaja
Hinta
Apple Watch Series 6 GPS 40 mm
Uutuus
Apple Watch Series 6 GPS 40 mm
MG123KS/A
Apple Watch Series 6 GPS 40 mm
439
tai osissa alk. 12,20 €/kk
Apple Watch Series 6 GPS 44 mm
Uutuus
Apple Watch Series 6 GPS 44 mm
M00H3KS/A
Apple Watch Series 6 GPS 44 mm
469
tai osissa alk. 13,03 €/kk
Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm
Uutuus
Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm
M06M3KS/A
Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 40 mm
539
tai osissa alk. 14,98 €/kk
Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 44 mm
Uutuus
Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 44 mm
M09A3KS/A
Apple Watch Series 6 GPS + Cellular 44 mm
569
tai osissa alk. 15,81 €/kk
Apple Watch Nike Series 6 GPS + Cellular 40 mm
Uutuus
Apple Watch Nike Series 6 GPS + Cellular 40 mm
M07C3KS/A
Apple Watch Nike Series 6 GPS + Cellular 40 mm
539
tai osissa alk. 14,98 €/kk
Apple Watch Nike Series 6 GPS + Cellular 44 mm
Uutuus
Apple Watch Nike Series 6 GPS + Cellular 44 mm
M09W3KS/A
Apple Watch Nike Series 6 GPS + Cellular 44 mm
569
tai osissa alk. 15,81 €/kk
Näytä lisää Näytä kaikki (6)

Vaihda edullisesti vaihtodiilillä

Tuo meille vanha Apple Watchisi vaihdossa – maksamme siitä reilun hyvityksen.

Tutustu Vaihtodiiliin

Kuvassa esitetyt hyvityshinnat laskettu 17.9.2020 ehjälle ja toimivalle laitteelle.

APPLE WATCH SERIES 6

Apple Watch Series 6 -kellot tarjoavat monipuolisia ominaisuuksia sekä huippuunsa hiottua käytettävyyttä kiitos uuden watchOS 7 -käyttöjärjestelmän. Edeltävien Apple Watch -mallien Apple Watch Series 4 sekä Apple Watch Series 5 tapaan, Apple Watch Series 6 -kellot sopivat moneen eri tyyliin.

Apple Watch 6 -kellosta löytyvät ominaisuudet kuten veren happitason seuranta, sydämen EKG-käyrää näyttävä appi, unenlaadunseuranta sekä monet uudet treeniominaisuudet auttavat sinua ymmärtämään kokonaisvaltaista hyvinvointiasi paremmin. Esimerkiksi uusi Uni-appi tukee sinua matkalla kohti säännöllistä unirytmiä, ja appi esimerksiki seuraa unenlaatusi kehittymistä yöstä toiseen.

Apple Watch Series 6 seuraa treenisi kulkua aiempaa tarkemmin ja luotettavammin, oli Apple Watch sitten mukanasi kuntosalilla, uidessa, juostessa tai muussa treenissä.

Apple Watch 6 -kellon entistä parempi, aina päällä oleva Retina-näyttö on huomattavasti kirkkaampi ulkoilmassa kuin Apple Watch 5 -kellon näyttö. Apple Watch 6 -kellon ulkomuoto on muutenkin kokenut melkoisen muodonmuutoksen edeltäjiinsä verrattuna.

Apple Watch 6 -sarjan lisäksi löydät valikoimastamme myös uudet Apple Watch SE -mallit. Tutustu myös laajaan valikoimaamme muita älykelloja. Löydät meiltä myös aktiivisuusrannekkeet sekä urheilukellot.

apple watch 6 ja muut Apple-tuotteet

Apple Watch Series 6 -kelloon on saatavilla mobiiliyhteys, jonka ansiosta pysyt yhteydessä vaikka jättäisit puhelimesi kotiin. Mobiiliyhteyden ansiosta esimerkiksi puhelut, viestit ja muu yhteydenpito onnistuu Apple Watch Series 6 -kellon kautta.

Päivitä puhelinliittymäsi ja nauti rajattomasta ja nopeasta nettiyhteydestä niin Apple Watch 6 -kellollasi kuin puhelimellasikin. Rajattomien puhelinliittymien lisäksi löydät valikoimastamme esimerkiksi näppärät prepaid-liittymät, sekä kiinteän laajakaistan kotiin.

Täydennä uuden Apple Watch 6 -kellon käyttökokemus sopivilla kuulokkeilla. Löydät meiltä Apple-kuulokkeet, kuten langattomat Apple AirPods sekä AirPods Pro -kuulokkeet.

Onko kiikarissasi uusi iPhone? Löydät meiltä iPhone-mallit kuten iPhone 11iPhone 11 Pro tai iPhone 11 Pro Max. Löydät meiltä myös edellisen sukupolven omput, kuten iPhone XS Max sekä iPhone XR. Tutustu myös kevään 2020 uutuuteen, iPhone SE 2020 -malliin. Löydät iPhone SE 2 -puhelimen meiltä kolmessa eri muistikoossa. Meiltä löydät myös syksyn 2020 uutuudet, eli iPhone 12 -mallit. Valikoimamme kattaa iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro sekä iPhone 12 Pro Max -mallit.

Tutustu myös kattavaan valikoimaamme muita Apple-tuotteita. Löydät valikoimastamme esimerkiksi uusimmat MacBook-kannettavat sekä iPad-tabletit. Apple iPadien valikoimastamme löydät eri iPad Pro, iPad Mini sekä iPad Air -mallit.